9 iunie 2017

COMBATE VARICELE cu oțet de mere și rosii verzi. Încercati și nu veți regreta

Aplicată local, combinația de nutrienți din tomate verzi și oțet pot fi de mare ajutor în combaterea disconfortul cauzat de varice. Varicele sau venele varicoase sunt vene largi, proeminente, palpabile si vizibile la suprafata pielii, localizate la nivelul coapsei si al gambei.

Aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme estetice la femei care se dezvolta de obicei la varsta adulta din cauza unor probleme genetice și hormonale.

Deși la început trec neobservate și nu reprezintă o problemă de sănătate, cu trecerea timpului poate duce la o senzație de disconfort și durere la picioare.

Din acest motiv, este esențial să se acorde o atenție sporită îmbunătățirii obiceiurilor de viață și luând în considerare unele remedii care accelerează recuperarea.

De data aceasta dorim să împartășim un tratament alternativ din oțet și tomate verzi, cunoscut pentru efectele sale calmante si anti-inflamatorii, care sunt esențiale pentru atenuarea acestei probleme.


Tratamentul la domiciliu de oțet și roșii verzi pentru a ameliora varicele


Combinația de tomate verzi cu otet de mere ne oferă o terapie naturală, pentru a reduce dimensiunea varicelor formate la picioare.

Este un tratament pentru uz extern, care, după mai multe aplicații, ajută la micsora venelor afectate si imbunatateste circulatia sangelui.

Conținutul de nutrienți esențiali, cum ar fi vitaminele și mineralele, sprijină funcțiile sistemului limfatic după ce au fost asimilati prin piele.


Beneficiile oțetului de mere

Otetul de mere este un tonic natural, cu proprietăți vasodilatatoare și antiinflamatorii care, aplicat în mod regulat, reduce apariția venelor varicoase și venelor paianjen.

Aplicarea externă are un efect analgezic și relaxant, care poate fi util când varicele provoacă durere și senzație de rigiditate.Beneficiile tomatelor verzi

Uzul extern al tomatelor verzi a devenit popular ca un remediu alternativ și economic pentru varicele inestetice care se formează la picioare.

Aceasta leguma are cantitati mari de licopen, un antioxidant care ajuta la combaterea inflamației și stresului oxidativ.

Acizii naturali acționează asemănător cu cativa compuși ai aspirinei. Astfel favorizează circulația sângelui și reduce riscul coagulării.

Cum să prepari acest tratament cu oțet și roșii verzi?


Pentru a prepara acest tratament împotriva varicelor trebuie să te asiguri că ai cumpărat oțet de mere 100% organic.

Țineți cont de faptul că, din cauza acizilor lor,ideal este să îl combini în părți egale cu apa pentru a nu fi agresiv pentu pielea.


Ingrediente

- 5 rosii verzi

- 1 cană de oțet de mere organic ( 250 ml)


Ustensile

- borcan de sticlă cu capac

- bandaj adeziv sau tifon


Preparare

- Se taie roșiile verzi în mai multe felii și se pun în borcanul de sticlă

- Se acoperă cu oțet de mere și se sigilează preparatul pentru 48 de ore

- Puneți produsul într-un loc răcoros și întunecat să se concentreze bine


Mod de aplicare

- Ia mai multe felii de roșii și apoi pune-le pe venele varicoase

- acoperă cu un bandaj adeziv sau tifon, astfel roșia este ținută fix

- Se lasa timp de 40 minute și se clătește cu apă rece.

- Se repetă în fiecare zi, cel puțin 2 săptămâni.


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts