8 mai 2017

Pasta din muguri de nuc cu miere CREȘTE REZISTENȚA ORGANISMULUI LA INFECȚII, AJUTĂ LA FUNCȚIONAREA TIROIDEI și STIMULEAZĂ POFTA DE MÂNCARE

Pentru a prepara aceasta reteta de pasta din muguri de nuc cu miere, ai nevoie de:
- 100 g muguri de nuc

- 200 ml apa

- 150 g miere

Mod de preparare pasta din muguri de nuc cu miere:


Mugurii de nuc se spala si se pun la fiert intr-un vas acoperit, la foc mic, pana cand apa scade la jumatate. 

Se zdrobesc bine, se lasa sa se raceasca si se adauga mierea. 

Compozitia se amesteca bine pana la omogenizare, se pune intr-un vas de sticla colorata sau ceramica smaltuita, inchis ermetic si se tine la rece.

Mod de administrare pasta din muguri de nuc cu miere:


Se da copiilor intre 3 si 6 ani cate o lingurita dimineata, celor intre 6 si 9 ani cate o lingurita dimineata si alta seara, iar de la 9 la 12 ani cate o lingurita dimineata, la pranz si seara timp de o luna; toate dozele se dau inaintea meselor. Se poate repeta dupa o luna de pauza, atat cat este nevoie. Pentru adulti se dau 3 linguri pe zi, cate una inaintea meselor principale, o luna da, o luna nu, cat este nevoie.

Actiuni terapeutice pasta din muguri de nuc cu miere:


-stimuleaza pofta de mancare

-accelereaza metabolismul si ajuta la ingrasare

-prin iodul continut in mugurii de nuc si vitamine din complexul B, ajuta la functionarea tiroidei, fiind foarte folositoare atat la prevenirea cat si in tratarea gusei endemice

-creste rezistenta organismului la infectii


Indicatii pasta din muguri de nuc cu miere:


Acest leac este faimos impotriva lipsei poftei de mancare, slabiciunii, oboselii, bolilor nervoase de tip astenic, insuficientelor glandulare si sexuale.

Preparatul isi pierde proprietatile incepand de la 2 pana la 12 ore. Preparatul este cu atat mai activ cu cat este mai proaspat.

Contraindicatii:


Nu se da la bolnavii care au temperatura crescuta si diabet zaharat.

Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts