2 mai 2017

Întinerește-ți FICATUL cu 7 ani cu ajutorul acestor băuturi naturale capabile să elimine substanţele toxice

Astăzi toată lumea vorbeşte despre alimentaţie sănătoasă. Dar, din păcate, când vine vorba de partea practică, situaţia e mult mai tristă: insuficienţa permanentă de timp şi ispita de a nu pierde timp şi a mânca nişte produse fast-food lasă urme grele asupra funcţionării ficatului şi a sistemului digestiv.


La acestea se mai adaugă şi mediul poluat din oraşe şi o calitate dubioasă a produselor… Iată doar câteva cauze ce împiedică funcţionarea normală a ficatului, care necesită acţiuni periodice de detoxifiere.

Băuturi naturale pentru curăţarea ficatului


Vă propunem 3 băuturi alcătuite din antioxidanţi naturali care sunt capabili să elimine substanţele toxice din ficat, normalizând funcţionarea acestuia. Alegeţi oricare din aceste băuturi şi începeţi cât mai curând tratamentul de curăţare a ficatului.

Băutură multicoloră


Ingrediente:

-1 ardei gras

-1/2 de lămâie

-1 măr

-1 castravete

Mod de preparare

Stoarceţi sucul din ingredientele indicate şi amestecaţi totul. Un astfel de cocktail poate fi consumat de 3 ori pe zi la orice oră. Întregul curs de tratament poate dura până la o lună, după care este nevoie de o pauză de cel puţin 2 săptămâni.

Smoothie cu ceai verdeIngrediente:

-1/2 de pahar de ceai verde tare

-1/2 de banană

-miere de albine la gust

-sucul a 1/2 de lămâie

-2-3 căpşuni (proaspete sau decongelate)

Mod de preparare:


Treceţi prin blender 1/2 de banană şi căpşunele până obţine consistenţa unui terci. Adăugaţi miere de albine, suc de lămâie şi ceai verde rece. Consumaţi cel puţin 1 porţie de cocktail pe zi: ceaiul verde are capacitatea de a curăţa într-un timp scurt atât ficatul, cât şi organismul în general.

Băutură de ghimbirIngrediente:

-1/2 de pahar de apă caldă

-1/2 de linguriţă de curcumă

-sucul a 1 lămâie

-1/2 de linguriţă de ghimbir ras

Mod de preparare:

Adăugaţi în apa caldă curcuma, ghimbirul şi sucul de lămâie şi amestecaţi bine. Puteţi adăuga şi miere de albine, după gust. Consumaţi băutura dimineaţa, la 20-30 de minute după micul dejun. Cursul de tratament durează 10 zile, după care ar trebui făcută o pauză de o lună.

Ca şi orice medicament, băuturile de curăţat ficatul pe care vi le-am recomandat au şi contraindicaţii. Dacă aveţi diabet zaharat sau boli cronice de stomac sau intestin, este nevoie să vă consultaţi în prealabil cu medicul specialist.

Reţineţi: profilaxie este întotdeauna mai bună decât tratamentul! Reţineţi aceste reţete de curăţare a ficatului şi împărtăşiţi informaţia celor dragi!

Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts