22 mai 2017

Combinația-minune care tratează natural afecțiunile PROSTATEI

Afecțiunile prostatei sunt mai frecvente decât mulți oameni ar putea crede. Hiperplazia benignă de prostată este una dintre cele mai comune boli la bărbații în vârstă.Prostata este o glandă mică, care face parte din sistemul reproductiv masculin. Uretra – canalul prin care trece urina și sperma - pătrunde prin centrul prostatei. Când prostata se mărește (hiperplazie), ea strânge treptat uretra. Acest lucru poate împiedica fluxul de urină, cauzând urinare frecventă (mai ales pe timp de noapte), dificultăți la urinare și, uneori, durere. Din fericire, există o soluție naturală la care pot recurge cei care se confruntă cu această problemă de sănătate.

Semințele de dovleac, de ajutor
Extractul de semințe de dovleac este adesea folosit în tratamentul hiperplaziei benigne de prostată. În cadrul unui studiu recent, 2.245 de bărbați cu această afecțiune au primit una sau două capsule cu ulei din semințe de dovleac pentru 12 săptămâni. Ei s-au simțit mult mai bine după tratament.

Oamenii de știință spun că acizii grași din uleiul de semințe de dovleac îmbunătățesc funcțiile vezicii urinare și uretrei și că un consum zilnic de semințe de dovleac are beneficii majore în tratarea hiperplaziei benigne de prostată.

Semințele de dovleac conțin compuși numiți fitosteroli, care sunt responsabili de diminuarea prostatei. Acestea mai au și substanțe care pot preveni transformarea testosteronului în dihidrotestosteron (DHT). Nivelurile ridicate de DHT sunt asociate cu prostata mărită.

Combinația-minune care tratează problemele prostatei

Pe lângă consumul zilnic de semințe de dovleac, mai poți încerca următorul tratament naturist. Pentru a-l obține, ai nevoie de: o mână de semințe de dovleac nesărate și o jumătate de cană de apă.

Pune semințele pe un tocător și zdrobește-le cu făcălețul. Lasă apa la încălzit, apoi adaugă praful de semințe de dovleac. Ține amestecul pe foc 30 de minute, după care dă-l deoparte. Bea remediul călduț, în fiecare zi, până vezi îmbunătățiri.

Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts