2 mai 2017

Această tinctură PREVINE FORMAREA TUMORILOR și LUPTĂ ÎMPOTRIVA TUMORILOR DEJA FORMATE. Iată ce alte indicații terapeutice mai are

Binecunoscut pentru proprietățile sale hepatoprotectoare, armurariul este o plantă folosită în medicina tradițională de mai bine de 2.000 de ani.

Pentru prepararea tincturii, puneți într-un borcan din sticlă 20 de linguri de pulbere de semințe de armurariu, apoi turnați alcool de 50º, amestecând încontinuu pentru a vă asigura că nu se formează cocoloașe. Continuați să puneți acool până ce acesta acoperă cu 2 degete masa de pulbere. Închideți ermetic borcanul și lăsați la macerat timp de 14 zile.

La sfârșit se filtrează, iar tinctura astfel obținută se păstrează în recipiente din sticlă, închise la culoare.

Se administrează câte o linguriță de tinctură, de 3-4 ori pe zi, cu 15-20 de minute înainte de masă, diluată în 100 ml de apă.

Între indicațiile terapeutice ale tincturii de armurariu amintim:


-protejează și regenerează celulele hepatice

-scade nivelul de colesterol

-previne formarea tumorilor și luptă împotriva tumorilor deja formate

-protejează creierul

-are efect antioxidant

-menține sănătatea renală și hepatică

-protejează împotriva efectelor secundare ale chimioterapiei

-detoxifică ficatul

-adjuvant în insuficiență hepatică

-adjuvant în intoxicații cu ciuperci

-adjuvant în dispepsie.

Persoanele care suferă de hepatită virală, toxică, metabolică, steatoză și ciroză hepatice, ulcer gastric și duodenal în forme avansate, gastrită hiperacidă, femeile însărcinate și cele care alăptează nu trebuie să consume această tinctură.

Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Sursa: doxologia.ro
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts