29 aprilie 2017

Tratament naturist recomandat de Maria Treben pentru tratarea CHISTURILOR

Pentru tratarea chisturilor, se vor folosi toate plantele și remediile recomandate mai jos, conform recomandărilor Mariei Treben.


Coada-calului


Despre această plantă, terapeuta Maria Treben spunea că are capacitatea de a scoate tot răul afară din corp. Coada-calului „spală, curăță, arde, îndepărtează tot ce e stricat”.

În cazul chisturilor, coada-calului se va folosi sub formă de ceai și de comprese. Ceaiul se prepară dintr-o lingură de plantă și 1 cană cu apă clocotită. Se beau câte 2 căni pe zi, una dimineața, pe nemâncate, și una seara, cu 30 de minute înainte de culcare.

Compresele cu coada-calului se vor aplica peste noapte. Sunt miraculoase nu numai în cazul chisturilor, ci și a tumorilor, hematoamelor, adenoamelor, melanomului, abceselor și umflăturilor.

Se pune o mână de coada-calului într-o sită agățată peste un vas cu apă clocotită. Plantele se lasă să se înfierbânteze, și când sunt suficient de fierbinți și moi, se învelesc într-o pânză și se aplică pe locul unde există chistul. Peste compresă se mai pune o bucată de pânză curată, pentru a menține căldura. Acest aspect este foarte important pentru vindecare.

Pentru efecte maxime, trebuie să folosiți plante proaspete, verzi. În acest caz, aceleași plante se mai pot folosi încă de 2 ori, încălzite de fiecare dată.

Se pun 3 comprese pe zi:

  •  una după micul-dejun; compresa se lasă să acționeze 2 ore; se stă întins în pat
  •  a doua după masa de prânz; se lasă 2 ore; se stă în pat
  •  a treia înainte de a merge la culcare; se lasă peste noapte

Amestec de ceai


Pe lângă tratamentul intern (ceai) și extern (comprese) cu coada-calului, se va bea și acest ceai mixt, preparat din:


• gălbenele (300 g)

• coada-șoricelului (100 g)

• urzică (100 g)

Se amestecă plantele. Se ia 1 linguriță de amestec și se infuzează cu 1 cană de apă clocotită. Se bea câte 1,5 – 2 litri de ceai pe zi, cu înghițituri mici. Puteți păstra acest ceai cald într-un termos.

Comprese cu mic-bitter suedez


La fel de importante pentru vindecarea chisturilor sunt compresele cu bitter suedez. Acestea se vor aplica alternativ cu compresele cu coada-calului.

Se unge zona chistului cu alifie de gălbenele, apoi se umezește o bucată de vată (suficient de mare cât să acopere locul afectat) în bitter, și se aplică. Se acoperă cu o bucată de vată sau pânză uscată și la final se fixează cu o folie de plastic, pentru a menține căldura și a permite mobilitatea.

Aceste comprese se aplică la amiază, între prima și a doua compresă cu coada-calului și se lasă să acționeze 4 ore.

Sursa: lataifas.ro
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts