28 aprilie 2017

TĂMÂIA- topeşte CHISTURILE de pe FICAT, PLĂMÂNI, RINICHI și OVARE

Dintre leacurile folosite de călugări în mănăstirile din România, acesta este unul dintre cele mai vechi. Vindecă sufletul şi trupul.Tămâia este răşină unui arbore numit boswellia sacră şi este utilizată de secole întregi pentru proprietăţile sale antiinflamatorii. Studiile au dovedit că această distruge celulele canceroase de la nivelul ovarelor.

În plus, substanţă face mai eficientă chimioterapia pentru a ucide celulele care, în mod normal, nu răspund la tratamentul chimioterapic. Aşadar, specialiştii britanici spun că tămâia ar putea fi utilă mai ales în cazurile în care cancerul se dovedeşte rezistent la tratamentele clasice şi ar putea, de asemenea, să crească speranţa de viaţă a pacientelor în stadii avansate de cancer ovarian.

Tămâia este probabil cel mai puternic şi mai cunoscut remediu din medicină populară magică românească. O cură extraordinar de bună, ce topeşte chisturile pe ficat, plămâni sau rinichi, este cea bazată de tămâie.

Astfel, în prima săptămâna se înghite în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, un bob de tămâie albă (cât un bob de mazăre), învelit în miez de pâine (că să nu atingă dintîi, fiindcă formează carii). În următoarele trei săptămâni se procedează la fel, dar numai din două în două zile. În paralel se beau trei-patru pahare cu ceai de traistă-ciobanului înaintea meselor principale şi chiar între mese în loc de apă.

Sursa: buzaumedia.ro
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts