30 aprilie 2017

Rețeta "vinului pentru inima'. Un remediu extraordinar pentru cardiaci

In carticica ,"So heilt Gott" (Asa vindeca Dumnezeu - Medicina Sf. Hildegard von Bingen ca nou procedeu naturist de leac) scrisa de dr. Gottfried Hertzka este prezentata printre altele o reteta extraordinara pentru cardiaci, care da rezultate cu totul neobisnuite. 
Reteta "vinului pentru inima'' a dat rezultate foarte bune in toate insuficientele cardiace si a amelioreaza simtitor angina pectorala. 

Iata cum se prepara:


- 10 tulpini proaspete de patrunjel cu frunze cu tot se pun intr-un litru de vin natural, curat, la care se adauga 1-2 linguri de otet curat din vin. 

- Se lasa totul sa fiarba 10 minute la foc mic (Atentie, face spuma!). 

- Dupa aceea se mai adauga 300 grame de miere pura de albine si se lasa inca 4 minute sa fiarba usor. 

- Vinul fierbinte se filtreaza si se trage cat este fierbinte in sticle care au fost clatite cu putin alcool tare. 

- Se astupa bine! 

- Depunerile care se formeaza nu dauneaza si pot fi baute si ele fara probleme. 

- La aceasta reteta as dori sa adaug ca fiecare in parte poate decide daca sa fiarba mierea sau nu.
Dr. Hertzka afirma: „Este totuna ce vin iei, ca e rosu sau alb. Numai sa fie natural Numai sa respecti ordinea: Mierea se adauga abia dupa primul fiert si trebuie sa fiarba si ea cu restul. Nu-ti fie teama de fierbere Fierbe-ti linistit vinul tau de patrunjei-miere pentru inima!"

Mai incolo, dr. Hertzka explica: „Daca se intampla odata sa-ti simti inima, ia o lingura, doua linguri sau chiar trei linguri pline pe zi, si orice intepaturi la inima (din cauza schimbarii vremii sau dupa emotiI) dispar. Nu trebuie in nici un caz sa fii ingust in vederi si speriat, fiindca nu poti sa-ti faci nici un rau cu acest vin. Dar nu numai in cazul durerilor cardiace incipiente, ci si in adevarata insuficienta cardiaca si alte boli cardiace te vei ajuta adesea in mod considerabil cu acest vin de patrunjel-miere pentru inima, poate chiar te vei insanatosi odata."

Pe 21 ianuarie 1980 am primit o scrisoare de la o doamna din landul Salzburg, scrisoare pe care as dori s-o redau aici. Femeia scrie: „Va comunic ca mi-am preparat vinul pentru inima si ca am putut obtine rezultate uimitoare. Am fost operata acum zece ani. Mi s-a spus ca am o insuficienta cardiaca si deci voi avea intotdeauna dureri. N-aveau cum sa mi le ia. Asta insemna deci ca trebuia sa ma invat cu aceasta idee. Dar datorita vinului pentru inima, durerile mele au disparut dupa doua luni de tra¬tament. Nu ma mai simt nici slabita."

Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts