1 aprilie 2017

REȚETĂ NATURISTĂ brevetată de ruși pentru tratarea problemelor cu TIROIDA

Tiroida joacă un rol crucial în stabiliarea unui echilibru hormonal și nu numai. O glandă tiroidă care produce insuficienți hormoni tiroidieni poate duce la o serie de boli. Iată mai jos o rețetă brevetată de ruși pentru tratarea problemelor cu tiroida.
INGREDIENTE: 


  • 10 grame de ceai de muguri de pin
  • 10 grame de ceai de salvie
  • 50 mililitri de vodkă


CUM SE PREPARĂ:


Pune cele două ceaiuri într-un borcan, împreună. Amestecă frunzele de salvie și de pin întrele ele, se adaugă vodka și pe urmă închide borcanul foarte bine, încât să nu pătrundă deloc aerul înăuntru. Lasă borcanul într-un spațiu răcoros timp de 14 zile.

După cele două săptămâni, eliminați frunzele de salvie și pin și aveți deja în fața dumneavoastră licoarea care face ravagii prin Rusia. Această băutură specială nu trebuie consumată în cantități foarte mari. 5 picături dimineața și 5 seara, înainte de culcare, sunt suficiente pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor tiroidiene.

Printre simptomele problemei cu tiroida se pot număra articulațiile și durerile musculare puternice, sentimentul de disconfort sau iritație în gât, tiroidă mărită vizibil. Persoanele care au hipotiroidism, adică tiroida produce prea puțini hormoni tiroidieni, au părul mai aspru și mai fragil iar pielea capătă un aspect uscat, mai ales la nivelul feței.

Și constipația poate fi un semn că suferi de hipotiroidism. Pe de altă parte, diareea și sindromul colonului iritabil intră la cealaltă afecțiune, hipertoridism.

Dacă ai probleme cu tiroida, leacul de mai sus folosit de ruși este o soluție numai în situația în care urmezi și o dietă echilibrată sau te-ai consultat cu medicul specialist. Acest leac nu înlocuiește sfatul medicului, așa că dacă ai vreun simptom de iritare în gât, dureri musculare inexplicabile și observi că înfățișarea ți se schimbă vizibil, du-te la medic.


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts