28 aprilie 2017

Pune un șervețel umed pe o perie, înainte de a te pieptăna. Rezultatul este uimitor! Sigur vei încerca și tu această metodă neașteptată

Dacă îți dorești să ai un păr frumos, tot ce trebuie să faci este să încerci un truc simplu. Pune un șervețel umed pe o perie, înainte de a te pieptăna. Rezultatele sunt uimitoare. Vei încerca și tu această metodă neașteptată. Iată despre ce este vorba.

Ce se întâmplă dacă vei pune un șervețel umed pe o perie, înainte de a te pieptăna


Nu ai nevoie decât de o perie de păr și un șervețel umed pentru a avea un păr frumos și aranjat. Folosește și tu acest truc dimineața sau ori de câte ori este nevoie. După ce îți vei pieptăna părul cu peria pe care ai pus șervețelul, părul tău va arăta foarte bine. Va fi aranjat și se va evita electrizarea podoabei capilare. În plus, părul tău va avea un miros plăcut datorită șervețelului.

De asemenea, pentru a evita electrizarea părului, este bine să fie puțin umed înainte de a te coafa. Și, dacă folosești uscător de păr, este indicat ca acesta să fie unul modern și profesional. Este bine ca acesta să aibă și ioni, pentru că astfel se reduce producerea energiei statice.

Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts