2 aprilie 2017

Planta nemuririi tratează CANCERUL, ÎNTĂREŞTE SISTEMUL IMUNITAR şi are BENEFICII ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

Ciuperca nemuririi este recunoscută de către Guvernul japonez ca tratament oficial pentru cancer şi e utilizată de mai bine de 2000 de ani în Extremul Orient. Menţine nivelul optim de colesterol şi tensiunea arterialeă, ajută la tratarea anxietăţii, tensiunii arteriale, hepatitei, bronşitei, insomniei, astmului, se foloseşte ca adjuvant pentru somn, ca diuretic şi laxativ şi pentru a scădea colesterolul.
Cunoscută şi sub denumirea de "reishi", Ganoderma este o ciupercă rară, cunoscută în medicina tradiţională chineză drept promotoare a vitalităţii şi longevităţii. Cei care o folosesc, laudă efectele miraculoase ale acestei ciuperci în cazul slăbiciunii şi a oboselii, , combaterii inflamaţiilor, conferirii de energie şi forţă şi susţinerii sistemului imunitar.

Cancerul şi sistemul imunitar


Deseori utilizată ca imunostimulator pentru persoanele cu cancer sau HIV, ganoderma s-a dovedit a fi un bun întăritor pentru organism şi un bun combatant al proliferării celulelor canceroase.

În 2003, un studiu desfăşurat pe 34 de pacienţi în stadii avansate de cancer, a demonstrat o creştere semnificativă a celulelor T (celule ale sistemului imun cu rol important în prevenirea afecţiunilor autoimune) în urma administrării ganoderma de trei ori pe zi - pe parcursul a 12 săptămâni. Testele de laborator efectuate pe celulele de cancer mamar, au relevat că o combinaţie de extract de ganoderma şi ceai verde îmbunătăţeşte abilitatea ciupercii de a încetini dezvoltarea celulelor canceroase.

Calmarea simptomelor infecţiei urinare


În 2008, un studiu desfăşurat pe 88 de bărbaţi ce prezentau simptome de infecţie urinară, a demonstrat că, ganoderma a avut un efect superior terapiilor placebo, în ameliorarea simptomelor.

Beneficii antioxidante


Câteva studii minore sugerează că utilizarea regulată a suplimentelor pe baza de ganoderma cresc nivelul de antioxidanţi din organism, componenţi necesari protejării împotriva bolilor şi îmbătrânirii. Reishi este un energizant eficient, dar şi un antioxidant care protejează organismul de efectele radicalilor liberi.

În plus, ciuperca ajută organismul să lupte împotriva bolilor coronariene,este utilă în detoxifierea organismului şi refacerea celulară,previne degenerarea ţesuturilor protejând astfel organismul de o serie de boli, protejează şi reglează o serie de organe, precum ficatul şi intestinele, este indicată persoanelor care suferă de hipertensiune arterială şi un are nu are efecte adverse în cazul utilizării pe perioade îndelungate.


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts