3 aprilie 2017

O profesoară face un apel disperat către părinți: ”Continuați așa și veți crește copii-legume”

”Dragi părinți, lăsați copiii să alerge, să cadă, să transpire, lăsați-i să facă sport. Degeaba știe 3 limbi străine la 8 ani, daca inima sta să-i explodeze de grăsime sau are mușchii atrofiați!!!”, e mesajul Teodorei Szakacs Griga, o profesoară de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița, antrenoare de handbal la o grupă de copii de 10-12 ani, potrivit sportulbistritean.
”Terminați cu ideile de scoală, școală, școală și iar scoală…stați linistiți, sportivii nu sunt prosti. Mi se pare inadmisibil ca un copil la 5, 6, 7…ani să fie gras, să aibă burtă și fund. Nu este posibil așa ceva, mai ales să-i fie frică…copiilor nu trebuie să le fie frică… frică, bineînțeles, inspirată de părinți (nu alerga, cazi, stai liniștit, încet, ai transpirat etc.).

Lăsați-i să transpire, prin transpirație se elimină toxine, dragi părinți.
Lăsați-i să alerge, să nu facă celulită la 10 ani!!!
Lăsați-i să se joace în nisip, să se murdărească, lăsați-i corpul să lupte, să fie puternic!!!
Daca veți continua așa, veți crește o generație de copii-legumă, de copii-amotrici!!!

Felicitări!!!, scrie Teodora Griga, fostă jucătoare de handbal, pe pagina ei de facebook.Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts