9 aprilie 2017

O lingură pe zi este suficientă pentru a te ajuta să scapi de kilogramele în plus în cel mai scurt timp cu putință

Iată cum te poate ajuta hreanul să dai jos centimetri de țesut adipos din talie și nu numaiAceasta este o rețetă uimitoare de slăbit care poate să te ajute să dai jos centimetri întregi din grăsimea de pe abdomen pe zi. Nu numai că arde grăsimea abdominală și elimină excesul de apă din organism, dar este de asemenea extrem de benefică pentru funcționarea creierului, pentru îmbunătățirea memoriei, pentru simțurile văzului și al auzului.


Este în mod special eficientă atunci când este combinată cu exercițiile cardio și cu antrenamentele zilnice.

Ingrediente:


  • 125 de rădăcină de hrean
  • 4 lămâi
  • 2 cm ghimbir proaspăt
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri de scorțișoară

Preparare:


1. Folosind un blender, amestecă hreanul și ghimbirul

2. Stoarce lămâile și adaugă sucul în amestecul de mai sus

3. Amestecă pentru încă 3 minute

4. Adaugă scorțișoara și mierea și amestecă până ce obții un sirop

5. Depozitează amestecul într-un borcan de sticlă

6. Ia o lingură de două ori pe zi înainte de mese ori de antrenamente

7. Consumă siropul timp de 3 săptămâni

De ce hreanul este bun pentru organism?


Acesta elimină bacteriile ce cauzează dizenterie, salmonella, tuberculoza și mulți alți paraziți. Îmbunătățește funcția digestivă din organism stimulând secreția sucurilor stomacale și intestinale și a enzimelor pancreatice. Această rădăcinoasă este benefică și pentru ficat, inimă și sistemul circulator; în plus, este un diuretic ideal și ajută împotriva reumatismului. Mai mult, ajută la tratarea gripei, a problemelor respiratorii, amigdalitei și a infecțiilor urinare. Dincolo de curățirea organismului, hreanul îmbunătățește și metabolismul, reduce oboseala și stimulează proliferarea bacteriilor benefice intestinale.

Această rădăcinoasă este săracă în calorii și grăsimi, dar bogată în fibre dietetice, vitamine, minerale și antioxidanți. Hreanul conține unele dintre mineralele esențiale cum ar fi sodiul, potasiul, manganul, fierul, cuprul, zincul și magneziul. Are proprietăți anti-inflamatorii, diuretice și de calmare a nervilor.

Mai mult, abundă în vitamina C, lucru care îmbunătățește sistemul imunitar și lupta împotriva infecțiilor virale. În plus elimină radicalii liberi dăunători din organism astfel protejând corpul de cancer, inflamații și infecții.

De ce este ghimbirul benefic pentru organism?


La fel cu hreanul, ghimbirul abundă în nutrienți și compuși bioactivi care au efecte benefice asupra organismului și a creierului.

Majoritatea proprietăților ghimbirului includ efecte anti-inflamatorii și antioxidante și vin de la ingredientul activ care se numește gingerol.

Acest condiment este extrem de benefic în a te scăpa de grețuri și voma de după operații sau chimioterapie. Este eficient în mod special în tratarea grețurilor de dimineață din timpul sarcinii.


Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts