1 aprilie 2017

Nu mai aveti vlaga? Sucul de detoxifiere cu SFECLĂ şi CĂPŞUNI este soluţia!

Primavara nu pare inca sa isi intre in drepturi. Daca nu mai aveti vlaga, detoxifierea este solutia, iar o cura de curatare cu sucuri este ideala. Aceste sucuri pot face minuni pentru sanatatea noastra, mai ales acum in perioada in care avem nevoie de vitamine si minerale. 

Iata o reteta de suc de maxim impact pentru detoxificare, usor de facut si foarte gustoase: sucul de detoxificare cu capsuni si sfecla.

Cercetatorii spun ca sucul de sfecla rosie este unul dintre cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si a leucemiei.

Sfecla rosie contine vitaminele A, C, E, vitaminele din complexul B, si minerale precum fier, cupru, zinc, iod, calciu, potasiu, amidon si hidrocarburi.

Cel care lupta impotriva cancerului si a leucemiei este pigmentul din sfecla rosie, care nu este toxic, nu se distruge prin prelucrare termica si nici in timpul digestiei.

Ingrediente:


  • 1 sfecla rosie
  • 1 grapefruit
  • 2 portocale
  • 4 morcovi
  • 8 -10 capsuni

Se dau la storcator si se consuma imediat, ideal pe stomacul gol.


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts