21 aprilie 2017

Ministrul agriculturii Achim Irimescu, recuperat complet după accident: ”Am folosit tinctura de propolis. Este un produs-minune!”

Ministrul agriculturii Achim Irimescu a fost în formă maximă la Ziua Porumbului. După ce pe 25 august, șeful de la MADR a fost victima unui accident de mașină în județul Ialomița, acum el a revenit în zonă complet refăcut. Jurnaliștii au sesizat că inclusiv rana de la nas a ministrului s-a vindecat complet.

Ministrul Irimescu a mărturisit că s-a vindecat rapid cu ajutorul unui tratament natural. În locul cremelor scumpe din farmacii, Achim Irimescu a optat pentru un produs din stupină pentru a-și trata rana. ”Am folosit celebrul tratament al meu, tinctura de propolis. A dat rezultate foarte bune. Este un produs-minune, după părerea mea!”, a declarat Achim Irimescu.

Ministrul agriculturii Achim Irimescu a suferit pe 25 august un accident de mașină în județul Ialomița, în timp ce se deplasa cu o delegație oficială din care face parte și omologul său din Kuweit, Ali Saleh Al Omair. După tamponarea rutieră cei doi miniștri au suferit răni la nivelul feței și au fost duși la Spitalul Județean din Slobozia, de unde au fost apoi transferați la Spitalul Elias pentru analize suplimentare.

Sursa: agrointel.ro
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts