27 aprilie 2017

Lăptișorul de matcă, ingredientul MIRACULOS pentru sănătatea ta. SCADE COLESTEROLUL, ÎMBUNĂTĂȚEȘTE MEMORIA, COMBATE OBOSEALA și VINDECĂ SCLEROZA

Lăptișorul de matcă este hrana pe care o mănâncă numai regina albinelor (matca). Acest ingredient miraculos are mai multe proprietăți ca mierea și în permanență îi sunt descoperite noi beneficii. Ce se cunoaște până în prezent:

1. Scade colesterolul


Lăptișorul de matcă influențează o enzimă ce joacă un rol în sintetizarea colesterolului, iar după o cură de numai o lună (în care iei în fiecare zi câte o linguriță de ingredient) diferența va fi majoră.

2. Îmbunătățește memoria


Hrana reginei conține triptamină, ce stimulează procesul de învățare și îmbunătățește memoria de scurtă și lungă durată. Oamenii de știință cercetează în prezent dacă lăptișorul de matcă poate fi folosit pentru prevenirea tulburării Alzheimer’s.

3. Lăptișorul de matcă poate combate oboseala


Este bogat în vitamine, minerale și acizi, foarte necesari organismului tău. Astfel, poți lua lăptișorul de matcă special pentru stimularea activității musculare. Poate fi și un bun supliment pentru zilele când faci exercițiu fizic intens.

4. Îmbunătățește sistemul imunitar


Curele cu lăptișor de matcă sunt foarte bune la schimbarea anotimpurilor, atunci când sistemul imunitar are cel mai mult de suferit. Datorită conținutului de acizi și vitamine, te poate proteja de virusuri și bacterii.

5. Combate stresul


Substanțele din lăptișorul de matcă au rol în funcționarea creierului, acolo unde este produsă și serotonina. Serotonina relaxează organismul și te ajută să dormi.

6. Lătpișorul de matcă poate vindeca scleroza


Nu există studii intense care să demonstreze acest fapt, ci doar grupuri mici de cercetători care au încercat terapia cu lăptișorul de matcă în cazul bolnavilor de scleroză, iar rezultatele au fost incredibile: suferinzii s-au vindecat, anunță Formula As.

7. Este bun în tratarea infecțiilor


Pentru că lăptișorul de matcă are proprietăți antibiotice, acesta ajută la vindecarea unor infecții precum cele cu bacilul Koch, responsabil de tuberculoză, cu E.coli, cu stafilococul Aureus, dar și alte virusuri.

8. Oprește căderea părului


Lăptișorul de matcă nu este folosit numai în domeniul sănătății, ci este un ingredient prețios și în tratamentele cosmetice. Poate încetini ritmul albirii firelor de păr, dar și oprește pierderea podoabei capilare dacă este administrat în mod regulat.


9. Hidratează pielea


Poți amesteca lăptișorul de matcă cu miere și gălbenuș de ou pentru a face o pastă pe care o întinzi pe piele. Las-o să acționeze cel puțin 20 de minute, apoi clătește cu apă călduță. La final vei vedea că pielea este fină, strălucitoare și hrănită.

10. Are proprietăți anti-îmbătrânire


Datorită tuturor nutrienților și acizilor din compoziție, lăptișorul de matcă poate fi folosit pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire. Îți poți face mască la tine acasă sau poți cumpăra produse naturale ce conțin în mare parte acest ingredient miraculos.

Alte afecțiuni pe care le poți trata cu lăptișorul de matcă: ulcerul gastric, pancreatita, astmul, sindromul premenstrual, afecțiunile rinichilor.

Sursa: avantaje.ro
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts