28 aprilie 2017

Folosește acest AMESTEC SIMPLU și nu vei mai vedea NICIODATĂ buruieni în grădina ta

Buruienile sunt oaspeţii cei mai comuni, nedoriţi şi neinvitați din grădină sau din curte, care sehrănesc din solul fertil şi ameninţă viaţă plantelor tale.Cu toate acestea, buruienile nu sunt privite de toată lumea că o problema capitală, pentru cămulte persoane folosesc unul dintre cele mai populare ierbicide din lume că să le îndepărteze. Puţini sunt însă conştienţi de efectele severe ale folosirii acestui produs. Chiar şi cea mai mică cantitate din acest spray, în combinaţie cu alimentele, poate provocaafecţiuni la nivelul rinichilor şi ficatului. Acesta creşte şi riscul apariţiei cancerului, fiind cunoscut că disruptor endocrinal. Pentru a clarifica acest aspect, chiar şi cea maimică cantitate din acest ierbicid, care ia contact cu hainele sau cu alimentele tale, cauzează dereglări la nivelul ADN-ului şi afecţiuni ale organismului.
Din păcate, chiar dacă mai multe studii au confirmat-o, produsul în discuţie continuă să fie cel mai binevandut ierbicid din lume. Este important să îţi protejezi sănătatea şi săeviţi folosirea să, încercând în loc metode naturale alternative.

Îţi vom dezvălui un produs natural, pe care îl poţi pregăti chiar tu, extrem de eficient şi sigur! Este foarte uşor de făcut!

Vei avea nevoie de:


  • 3L de oţet alb
  • Sticlă cu pompă spray

Instrucţiuni:


Pune oţetul alb în sticlă şi aplică-l direct pe buruieni, dar ai grijă să nu atingă plantele şi iarbă.

În cazul unor buruieni capricioase, poţi încerca următoarea soluţie alternativă:

Ingrediente:


  • 3L de oţet alb
  • 1/4 Cană de detergent de vase non-toxic
  • 2 Căni de sare Epsom
  • Sticlă cu pompă spray

Amestecă toate ingredientele în sticlă, agit-o puţin şi aplic-o pe buruieni. După folosirea acestei soluţii naturale, nu vei mai duce grijă buruienilor din curtea ta!

Sursa: sanatatea.ro
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts