10 aprilie 2017

”Celulele stem” din plante VINDECĂ, REGENEREAZĂ și ÎNTINERESC întreg organismul. Iată cât de ușor le putem obține

La fel ca celulele stem animale și umane, cele vegetale au capacitatea de a da naștere mai multor tipuri de celule. Cu ajutorul lor, țesuturile corporale se vor regenera permanent, iar toxinele sunt eliminate. Tehnica se numește gemoterapie și este folosită și în RomâniaSpre exemplu, extractul din mlădițe de merișor acționează la ni­velul intestinului, aparatului urinar și osteoarticular. Reduce inflamația și infecția, ci­ca­trizează mu­coasele, curăță toxinele și ajută la eliminarea acestora, echilibrând flora intestinală și urinară, reglează funcționalitatea intestinală cu efect pozitiv atât în caz de diaree, cât și în caz de constipație. 

Extractul din muguri de coacăz negru, în schimb, este antiinflamtor și antialergic, iar extractul din mlădițe de zmeur are efect în bolile aparatului genital feminin. Reglează organismul migrând acolo unde este nevoie de ele.

Părțile de plantă aflate în creștere – mugurii și mlădițele- conțin celule nediferențiate care nu participă la fotosinteză, dar se multiplică rapid în momentul activării. Celulele stem vegetale din muguri/mlădițe interac­ționează cu organismul nostru, generând un “dialog” care va duce la echilibru, prin reglarea mecanismelor fiziologice în mod natural. „Altfel spus, aceste celule migrează în organism acolo unde este nevoie de ele și îndeplinesc funcția de care este nevoie în locul și momentul respectiv”, mai explică farmacisul Izaura Nițoi.


Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts