7 aprilie 2017

ATENŢIE! O PASTILĂ folosită des de români distruge muşchiul inimii. Iată despre ce este vorba…

Cu toţii ne-am format o obişnuinţă din a lua Ibuprofen, la cea mai mică durere sau inflamaţie, gândindu-ne că nu este nimic greşit în asta. De fapt, se pare că administrarea antiinflamatoarelor în mod regulat, poate reprezenta un pericol real.Aşa cum veţi citi în articol, s-a demonstrat faptul că Ibuprofenul distruge muşchiul inimii. Atunci când ajungem la vârstă de 40 de ani, această administrare regulată de Ibuprofen, poate duce la un infarct. Medicii atrag atenţia asupra folosirii Ibuprofenului, doar în cazuri realmente necesare.

Anumite boli, necesită calmante zilnice, deci ce trebuie făcut în astfel de situaţii?


Medicină Asiatică foloseşte de foarte mult timp turmericul, deoarece este un antiinflamator natural. Această plantă este eficientă în tratarea osteoartrozei, spune un studiu publicat în the Journal of Alternative and Complementary Medicine. Pacienţii diagnosticaţi cu osteoartroza la genunchi, au fost trataţi fie cu 800 mg de Ibuprofen, fie cu 2,000 mg de turmeric. După 6 săptămâni, simptomele au fost comparate, că urmare a tratamentelor diferenţiate. Pacienţii trataţi cu turmeric aveau dureri aproape nesemnificative, în comparaţie cu pacienţiicărora li se administrase Ibuprofen.

Iată cum puteţi face un cocktail din turmeric, care va va ţine departe de durere: amestecaţi o lingură pudra de turmeric, o ceaşcă cu miere şi zeamă de la o lămâie. Amestecaţi bine cu o lingură din lemn şi consumaţi câte o linguriţă, din acest preparat, dizolvată în apă călduţă sau ceai, de 3 ori pe zi.

Renunţaţi la Ibuprofen şi învăţaţi să trăiţi sănătos.


Sursa: sanatatea.ro
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts