6 aprilie 2017

ATENŢIE! Nu cumparati roşii ţuguiate! Experţii spun că sunt foarte periculoase pentru sănătate!

Specialistii ne recomanda sa nu cumparam rosii tuguiate din piata pentru ca sunt foarte ierbicidate si pline de substante periculoase pentru organism.

Substanţele folosite pentru creştere sau pentru îndepărtarea dăunătorilor produc o acumulare a toxinelor în extremitatea roşiei.

Aceste substanţe sunt periculoase atât pentru plantă, cât şi pentru mediu, dar în special pentru om. Nu întâmplător o parte dintre substanţe au fost scoase de pe lista oficială şi nu mai au dreptul de a fi comercializate pe teritoriul României.

Într-adevăr, sunt mai gustoase roşiile ţuguiate faţă de cele importate, dar, din păcate, nu și mai sănătoase, scrie fitness-nutritie.ro

Nu te-ai întrebat niciodată de ce au acel moț? Ei bine, este o malformație apărută în urma utilizării în exces a următoarelor substanțe:

  • Ethrel – stimulent de coacere (ilegal în România)
  • 2.4-D – stimulent și pesticid de tip hormonal

„Orice exces duce la acumulare în plantă, în fructe și implicit la efecte toxice asupra organismului consumatorului”, declară Floarea Burniche, cercetător Stația de Cercetare Experimentală Buzău.Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts