10 aprilie 2017

Aseem Malhotra, un cardiolog britanic a uimit o lume întreagă! Iată care este motivul KILOGRAMELOR în PLUS, BĂTĂILOR de INIMĂ şi ale SISTEMULUI SANGVIN

Grăsimile sunt numite cauza apariției multor probleme de sănătate, inclusiv blocarea arterelor, creșterea riscului de boli cardio-vasculare și acumularea kilogramelor în plus.


Însă, Aseem Malhotra, un cardiolog britanic, afirmă contrariul. De asemenea, el nu este unicul profesionist care privește lucrurile din acest punct de vedere. Ultimele cercetări au demonstrat că zahărul este cel mai mare inamic al organismului uman.

Doctorul Malhotra adaugă faptul că produsele grase sunt benefice pentru starea generală a sănătății. Există dovezi suficiente despre faptul că grăsimile nu sunt cauza afecțiunilor cardiovasculare.

El consideră că o dietă ce conține grăsimi, de fapt, ne protejează de afecțiunile cardiovasculare și de diabetul zaharat de tip 2.

Aveți grijă de sănătatea dvs., alimentați-vă corect și fiți sănătoși!

Doctorul Anseem Malhotra recomandă pacienților săi să consume mai multe grăsimi și să evite produsele degresate. „Pacienții mei sunt șocați când le propun produse grase, care au un conținut bogat de grăsimi. Și când le spun să se abțină de la produsele care scad nivelul colesterolului”, ne spune cardiologul.

Dl Malhorta explică că produsele degresate cresc riscul de dezvoltare a bolilor cardiovasculare și a mai adăugat că grăsimile nu sunt cauza îngrășării.

„Eu însumi am renunțat la produsele ce conțin grăsimi, dar acesta nu influențează în nici un fel asupra grăsimii mele abdominale. Anume în acest moment eu am început să cercetez influența grăsimilor asupra stării generale a sănătății”, a explicat medicul.

Doctorul Malhotra afirmă că zahărul este cel mai mare pericol pentru sănătatea noastră. De aceeași părere este și medicul pediatru Robert Lustig.

Acesta studiază influența grăsimilor și a zahărului asupra obezității la copii. A constatat că anume zahărul contribuie la acumularea excesului de greutate, dezvoltarea problemelor cardiovasculare și a diabetului.

El afirmă că produsele care conțin zahăr trebuie să fie marcate cu avertismente, la fel ca țigările și alcoolul.

Există tot mai mulți și mai mulți experți, care sunt de acord că zahărul este principala cauză a obezității și a multor boli asociate.

Acest lucru este confirmat de faptul că mai mult de 23 % din totalul populației din Suedia au un astfel de regim alimentar care include cantități mari de alimente grase și o cantitate minimă de carbohidrați.

Dr. Andreas Enfldt, specialist suedez, care a elaborat o dietă bogată în grăsimi și săracă în zahăr, explică faptul ca alți experți consideră această dietă „o bombă cu efect încetinit”. Cu toate acestea, numărul de persoane obeze din întreaga lume continuă să crească, dar nu și în Suedia.

Experții din domeniul sănătății din Suedia au demonstrat că acest regim alimentar este ideal pentru a fi sănătos și a avea o greutate normală.

O astfel de dietă nu numai că vă ajută să scăpați de excesul de greutate, dar, de asemenea, reduce riscul de boli cardiovasculare la persoanele obeze.

În 2014, două studii realizate la Cambridge au arătat că atunci când se consumă moderat grăsimi saturate din produsele lactate se reduce riscul de a dezvolta diabet de tip 2 și boli cardiovasculare.


Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts