12 aprilie 2017

Această plantă distruge 70% din TUMORILE MALIGNE ALE CANCERULUI DE SÂN! Iată despre ce este vorba

Deocamdata tehnologia anilor 2014 nu a ajuns la un tratament perfect pentru cancer, asa ca in continuare speram sa gasim vindecare in medicina alternativa. Daca medicamentele citostatice si chimioterapia sunt dintre cele mai grele, aflam ca sunt multe alte tratamente alternative mai putin dureroase si mai putin costisitoare.


Cu siguranta, am vazut pe la televizor multe persoane vindecandu-se de cancer cu diverse metode naturiste, insa nu toate au efect comun la toate persoanele, asa ca, intotdeauna trebuie sa incercam sa gasim cele mai bune metode pentru fiecare persoana in parte. De data aceasta aflam de o planta, mai putin cunoscuta, care distruge 70% din tumorile maligne ale cancerului de san!

Planta se numeste Brucea Javanica si are ca efect distrugerea selectiva a celulelor canceroase, mai precis, nu distruge si celulele care sunt sanatoase ale organismului, ci doar pe cele canceroase.

Brucea Javanica este un arbust originar din Asia de Sud-Est si a fost obiectul unui studiu destul de amplu. Conform studiilor, s-a dovedit faptul ca aceasta planta are eficienta si efecte incredibile anti-cancer.

Tratamentele naturiste pe baza acestei plante s-au dovedit eficiente de-a lungul mutor ani pentru multe tipuri de maladii, malarii si cancer.

Speram ca in viitorul apropiat, aceasta planta sa fie exploatata mult mai mult si sa vedem noi medicamente naturiste pe baza acestei plante, asa incat sa gasim vindecari naturiste cat mai rapide si eficiente pentru cancer!


Sursa: ccplus.ro
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts