3 aprilie 2017

5 cele mai ”GUSTOASE” produse din China, făcute din plastic şi cu pesticide, pe care şi românii le consumă frecvent

În China se contrafac nu numai obiecte vestimenatre şi accesorii, dar şi produse alimentare.Nu mai este un secret că multiple produse care se găsesc în supermarketurile nostre sunt produse în China şi nu sunt de cea mai înaltă calitate.


Mai jos vă prezentăm o listă cu cinci produse alimentare pe care este mai bine să le eviţi a le cumpăra şi consuma daca vezi că provin din China:

1. Orezul din plastic


Acest tip de orez ”fals” este făcut din cartof şi materiale sintetice utilizate la producţia cauciucului. Orezul din plastic poate fi depistat în bucătărie. Atunci când este gătit, bobul rămâne mai tare şi pe lângă asta are nevoie de o perioadă de timp mai îndelungată să stea pe foc. Consumul acestui tip de orez poate avea efecte grave asupra organismului, poate duce inclusiv şi la cancer.

2. Piperul negru boabe


Unii producători chinezi de piper negru boabe adaugă nămol şi pământ de o anumită concentraţie în aşa fel încât este practic imposibil să simţi diferenţa de gust.


3. Peştele cod


Peştele cod, asemenea peştelui tilapia, are o calitate net inferioară. Acesta creşte în propriile reziduuri. Mai mult de 50% din peştele cod vine din China. Spunem aceste în condiţiile în care aproape 90% din peştele vândut în România este din import, potrivit ziarului gandul.info


4. Sucul de mere din China


China se află chiar în capul listei ţărilor producătoare de mere la nivel mondial, dar şi prima ţară care nu asigura măsurile corespunzatoare de verificare a prezenţei pesticidelor, chimicalelor şi a altor materii reziduale în produsele cultivate.

Având în vedere faptul că România importa o cantitatea mare de suc de mere din China, ai mare grijă la cumpararea acestor produse

5. Usturoiul chinezesc


Usturoiul, pentru a rezista mai mult, este stropit cu chimicale care depăşesc limita admisibilă. OPC a descoperit că pe piaţa românească există usturoi chinezesc toxic. Fereşte-te de procurarea usturoiului provenit din China, ţinând cont că circa 30% din usturoiul de pe piaţa noastră provine din China.
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts