28 martie 2017

Valeriană cu miere- remediu foarte eficient în cazul durerilor de cap, migrenelor, crizelor de nervi, agitației şi insomniei

Pentru cei care suferă de o durere de cap si doresc un remediu naturist, pot apela cu încredere la valeriana cu miere care te scapa de durere aproape imediat.
Pentru preparare aveți nevoie de o linguriță de pulbere din rădăcină uscată de valeriană și o lingură de miere de albine de salcam preferabil organică.

Cele două ingrediente se omogenizează și se consumă imediat.

Remediul este foarte eficient în cazul durerilor de cap, migrenelor, crizelor de nervi, agitației, insomniei (pe lângă remediul amintit, se consumă și o cană cu infuzie de flori de tei seara, înainte de culcare).

Valeriana este bogată în minerale (calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu), vitamine (A, B1, B2, B6, B9, C, E, PP, K), acizi grași esențiai omega-3, fibre și clorofilă, și are proprietăți tonice, remineralizante, antioxidante, antiinfecțioase, antiscorbutice, de purificare drenează fluidele din organism, are proprietăți laxative și diuretice, emoliente, răcoritoare și ușor cardiotonice.

Mierea de salcam conține un complex important de vitamine, printre care vitaminele A, C, K, D, complexul de vitamina B, calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc, siliciu, sulf, sodiu, potasiu, fosfor, săruri minerale, proteine, 12 aminoacizi (leucină, alanină, metionină etc.), zaharuri (fructoză, zaharoză, maltoză), acid pantotenic, acid nicotinic, acid folic, fermenti, enzime, antioxidanți, factori antibiotici și urme de polen.

Mierea are proprietăți cicatrizante, calmante, tonifiante, antibacteriene, antimicrobiene, antiinflamatorii, depurative, energizante, nutritive, biostimulatoare, laxative, regenerante, tonic cardiac și antioxidante.


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts