22 martie 2017

SIROPUL DE HREAN cel mai puternic DETOXIFIANT și cea mai puternică armă împotriva GRĂSIMII

Acest sirop va va ajuta cu siguranta in eliminarea grasimilor si a apei in exces din corp. Va accelera, de asemenea, functionarea creierului si va imbunatati memoria, auzul si vederea. Aceasta bautura este cu adevarat eficienta daca este combinata cu un program de antrenament cardio.


Ingredientul principal este hreanul proaspat, bogat in vitamina C, potasiu, vitamina B1 si B6, fier, vitamina B2, magneziu si fosfor.

Hreanul curata organismul, accelereaza metabolismul, reduce oboseala si, in acelasi timp, stimuleaza dezvoltarea bacteriilor bune din stomac.

Ingrediente de care aveti nevoie pentru a prepara siropul:
 

- 125 de grame de hrean

 - 4 lamai

 - 3 linguri de miere

 - 2 lingurite de scortisoara

 - 1 bucata de ghimbir (2 cm)


Mod de preparare:


Se amesteca hreanul si ghimbirul intr-un blender. Se stoarce sucul din lamai si se adauga in blender. Se amesteca timp de 2-3 minute. Se adauga 3 linguri de miere si 2 lingurite de scortisoara si se amesteca din nou, pana cand obtineti siropul. Se depoziteaza siropul intr-un borcan.

Cum se foloseste?


Luati 1 lingura, de 2 ori pe zi, inainte de mese sau inainte de un antrenament cardio. Consumati-l 3 saptamani si apoi faceti o pauza de cateva zile.

Nu veti regreta ca l-ati incercat!


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts