21 martie 2017

Scăpă PE LOC de o DURERE DE CAP folosind acest truc. În numai câteva minute vei simţi că durerea scade, până dispare definitiv

Durerile de cap şi migrenele provoacă un chin pentru toţi cei care se confruntă cu ele. Acestea îţi pot ruina ziua în numai câteva clipe şi nici cele mai puternice pastile nu reuşească te scape de ele. Încearcă sarea de Himalaya şi scapă imediat de durere.


Multe persoane apelează la pastile pentru a scapă de migrene, însă pe timp lung creeazădependenţă. În cazul în care devii dependent de ele, în doze mari, acestea pot fi chiar fatale.

Pastilele împotriva durerii sunt o soluţie pentru moment, însă stomacul tău va avea de suferit. Întimp, vei constată că nu îşi mai fac efectul. Dacăşi tu te confrunţi des cu migrene şi cu dureri de cap, poţi apela la soluţii naturiste.

Natură are răspunsul pentru fiecare problema cu care te confrunţi.


Cum scapi de migrene cu sarea de Himalaya


  • 1 pahar cu apă
  • sucul de la o lămâie
  • 2 linguriţe de sare de Himalaya.

Consumă acest preparat de fiecare dată când simţi că te doare capul. În numai câteva minute vei simţi că durerea scade, până dispare definitiv.

Atunci când cumperi sare de Himalaya alege sare care are nuanţă cât mai roz. Această culoare indică faptul că este bogată în minerale.

Este mai bine să cumperi sare fină, căci cea sub formă de cristale este mai greu de folosit înmâncare. În cazul în care cumperi sare sub formă de cristale, foloseşte o râşnităspecială.

Sarea de Himalaya nu este tratată industrial

Sarea de Himalaya conţine 84 de minerale, care se regăsesc şi în organismul uman. Printre ele, se află litiu, beriliu, carbon, fluor, sodiu, magneziu, cobalt, siliciu, fosfor, sulf, bor, beriliiu, titaniu, vnadiu, crom, mangan sau fier.


Sursa: sanatatea.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts