23 martie 2017

Scapă de pietrele la rinichi cu LEACURILE CĂLUGĂRILOR RUŞI

În urmă cu sute de ani, mânăstirile ortodoxe din Rusia erau celebre şi căutate nu doar pentru rugăciune, ci şi pentru leacurile pe care călugării le aveau pentru diverse boli şi suferinţe. Iată, aşadar, câteva dintre aceste remedii păstrate din vremuri străvechi!Insuficienţă renală, calculi renali:


- Fiertură de fulgi de ovăz. Într-un litru de apă se fierb 5 linguri de fulgi de ovăz. Se lasă preparatul să  se răcească, se strecoară şi se bea de-a lungul zilei.

- Mâncaţi în fiecare zi coacăze negre sau roşii, proaspete sau sub formă de suc.


Constipaţie:


- Consumaţi cât mai des vinete sau urzici fierte.

- Ceai de pulbere de rădăcină de lemn-dulce (o jumătate de linguriţă la o cană de apă). Se bea o  ceaşcă de ceai pe zi. Tinctură de lemn-dulce, se ia o linguriţă de extract diluat într-un pahar de apă,  de 2 ori pe zi (nu mai mult de 3 săptămâni).

- Beţi dimineaţa, pe sto­macul gol, un pahar de zeamă de varză murată.

Răni, arsuri:


- Dovleacul ras sau morcovii raşi şi aplicaţi pe arsuri sau pe răni împiedică apariţia băşicilor, uşu­rează  durerile şi grăbesc vindecarea.


Sursa: formula-as.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts