10 martie 2017

Renumitul neurochirurg Leon Dănăilă dezvăluie secretul vieții: „Pentru a preveni cancerul trebuie să faci ce-ți place”

Renumitul neurochirurg Leon Dănăilă a povestit, la ”Răi da` buni” de la Antena Stars, cum poate fi prevenit cancerul, dacă rămânem pozitivi.”La ora actuală nu se știe dacă se le bombardezi cu chimioterapie sau să le operezi. Ele se multiplică foarte rapid. Se poate vindeca sau durata unui bolnav cu cancer se poate prelungi foarte mult. Imunoterapia înseamnă un om optimist, imunitatea lui crește. Starea depresivă scade imunitatea organismului. Eu nu am văzut tratament naturist să vindece cancerul. Pentru a preveni cancerul trebuie să faci ce-ți place.”, a declarat Leon Dănăilă pentru ”Răi da` buni”, de la Antena Stars.

Leon Dănăilă nu crede în tratamentele naturiste pentru vindecare cancerului. Pentru prevenirea acestei boli crunte, din spusele lui Leon Dănăilă, trebuie să avem o alimentație sănătoasă și să fim foarte optimiști. 


Sursa: m.antena3.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts