10 martie 2017

„Otrava” celulelor canceroase! Acest ulei distruge 93% din celulele canceroase în doar 2 zile

Cel mai recent studiu de laborator a aratat ca acidul lauric poate ucide mai mult de 93% din celulele cancerului de colon (Caco-2), in maxim 48 de ore dupa tratament.

Ceea ce este mai interesant este faptul ca acidul lauric este de fapt „otrava” celulelor canceroase.

Acesta declanseaza un stres oxidativ profund si simultan, scazand nivelul de glutation din celule – care este de fapt de ceea ce celulele canceroase au nevoie pentru a se proteja impotriva stresului oxidativ crescut.

Cele mai recente studii au confirmat potentialul anti-cancer al uleiului din nuca de cocos, dar un numar mare de incercari medicale au stabilit beneficiile sale de sanatate cu mult timp in urma.

Aplicarea de ulei din nuca de cocos este un mod natural de a ucide o varietate de virusi, bacterii, ciuperci si paraziti.

Uleiul din nuca de cocos imbunatateste digestia, stimuleaza metabolismul ficatului si reduce inflamatiile. Atunci cand este aplicat pe piele, acesta contribuie la curatarea pielii, accelerand procesul de vindecare a ranilor.

Astazi, uleiul de cocos este folosit in tratamentele de colesterol pentru pacientii diagnosticati cu boli de inima cronice.

 De asemenea, este benefic in tratamentul bolii Alzheimer, precum si in reglarea tensiunii arteriale si a nivelului de zahar din sange.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts