30 martie 2017

În 7 zile scapi de DURERILE de SPATE, de PICIOARE și de ARTICULAȚII cu acest INGREDIENT MIRACULOS

Gelatina este ingredientul miraculos care ne poate scăpa de durerile articulare și reumatice într-un timp relativ scurt.


Studiile au arătat că gelatina are nenumărate beneficii pentru sănătate: ajută la creșterea și întărirea oaselor, articulațiilor, părului, unghiilor și mușchilor inimii, menține sănătatea pielii și îmbunătățește digestia și metabolismul, și previne osteoporoza și osteoartrita.

Rețetă pentru durerile articulare și reumatism


Cei care au inclus gelatina în alimentația lor au remarcat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor dureroase de artrită și reumatism. Gelatina redă elasticitatea țesuturilor conjunctive din jurul oaselor și articulațiilor. Există mai multe variante ale rețetei. Unii recomandă 5 grame pe zi (dimineața), alții 10 g, din care 5 g se consumă dimineața, iar 5 g seara.

Ingrediente


- 10 g de gelatină

- 100 ml de apă rece

Amestecați apa și pulberea de gelatină, și lăsați-le așa peste noapte. A doua zi, beți jumătate din cantitatea de gelatină pe stomacul gol, și cealaltă cantitate de gelatină seara. Puteți adăuga puțină miere sau suc de lămâie, pentru un gust mai deosebit. Acest tratament durează o lună. Cura poate fi repetată după o pauză de 6 luni.

Putem obține gelatină acasă fierbând oase de animale care conțin mult colagen: copite, picioare, articulații osoase, de pui, copite, picioare, articulatii osoase etc.

 Studii: 


Gelatina este o sursă naturală de colagen, unul din apărătorii naturali ai corpului împotriva durerilor articulare. Colagenul reprezintă 80% din proteinele prezente în oasele și articulațiile noastre. Pe măsură ce îmbătrânim, cantitatea de colagen din oase scade treptat.

Conform studiilor, colagenul este un ingredient major pentru menținerea elasticității articulațiilor și pielii, și pentru reducerea inflamațiilor în aceste zone. Acesta poate reduce simptomele de artrită și durerile articulare cu 50%.

În anul 1998, cercetătorii israelieni au studiat efectele colagenului asupra a 274 de pacienți. Aceștia au primit 4 doze diferite de colagen: de 20, 100, 500 și respectiv de 2.500 mg de colagen pe zi, timp de 24 de săptămâni. La finalul studiului, inclusiv cei care au primit doza cea mai mică de colagen au raportat o reducere de 30% a rigidității și a durerii de articulații.

Cercetătorii de la Universitatea Medicală Creighton din Nebraska au descoperit că suplimentarea cu colagen a crescut toleranța la nivelul sistemul imunitar, reducând umflăturile și durerile la femeile cu vârsta în 58 și 78 de ani, diagnosticate cu artrită reumatoidă. Studiul a durat 42 de zile, iar efectele benefice au crescut de la o zi la alta.

Un alt studiu, din 2009, a demonstrat că suplimentele cu colagen sunt mai eficiente în reducerea simptomelor dureroase (cu 20-50% mai mult) decât alte suplimente cu glucozamină și condroitină, utilizate pentru tratarea osteoartritei.

Gelatina mai conține un aminoacid important, numit glicină. Aceasta acționează ca un agent anti-inflamator. Studiile au arătat de asemenea că glicina accelerează vindecarea rănilor, îmbunătățește durata și calitatea somnului.


Sursa: lataifas.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts