20 martie 2017

Foloseşti şi tu un burete clasic de duş? Aruncă-l imediat!

Folosesti si tu un burete clasic de dus? Dermatologii iti recomanda sa il arunci imediat pentru ca iti poate distruge organismul.J. Matthew Knight de la Knight Dermatology Foundation spune ca dupa ce folosesti buretele de dus, un strat de piele ramane atasat pe acesta, intrand in straturile sale interioare.

Atunci cand lasi buretele in baie dupa utilizare, umezeala ramane blocata in interiorul sau, facand ca microbii sa prolifereze, ducand la aparitia mucegaiului si ciupercilor. Totul se intampla in doar cateva ore.

In plus, daca folosesti burtele dupa ce te-ai epilat cu lama, poti sa te imbolnavesti rapid pentru ca organismele microscopice intra in piele prin taieturile mici.

Daca preferi sa te speli cu acest burete, curata-l bine dupa fiecare spalare si lasa-l la uscat in afara baii pentru a se putea usca. Inlocuieste-l la cateva luni.


Sursa: girly.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts