21 martie 2017

Faimoasa LIMONADĂ a doctorului Stanley Burroughs, pentru slăbire rapidă. Cântăreaţa Beyonce Knowles a slăbit 10 kilograme cu această limonadă într-un timp record

Dieta cu lămâi sau dieta cu limonadă reprezintă o metodă de detoxifiere intensă a organismului şi totodată, o cură de slăbire pentru cei ce doresc să piardă rapid kilogramele în plus. Acest program de detoxifiere a fost conceput de Stanley Burroughs, pentru vindecarea ulcerelor stomacale.


În cartea sa „The Master Cleanser (Purificatorul Principal)”, specialistul împărtăşeşte povestea unui pacient care suferea de ulcer de 3 ani şi care, cu ajutorul dietei Master Cleanse, s-a vindecat în totalitate, în doar 11 zile, spre uimirea medicilor. 

Deşi prezent de zeci de ani la dispoziţia publicului, creşterea bruscă de interes cu privire la acest deosebit program s-a produs după ce cântăreaţa Beyonce Knowles a anunţat că a slăbit 10 kilograme cu ajutorul său într-un timp record (10 zile), pentru rolul din pelicula ‘’Dreamgirls’’.

Reţeta pentru limonada specială oferită în cartea lui Stanley B. 


Ingrediente pentru o porţie 

- 2 linguri mari de suc de lămâie sau lime 

- 2 linguri mari de sirop pur de arţar sau miere crudă (recomandată)

- 1/10 de linguriţă de piper roşu cayenne 285-300 ml. de apă încălzită sau rece, după preferinţă 

Mod de preparare şi administrare

Compoziţia se agită bine. Beţi un minimum de 6 până la 12 pahare de amestec de-a lungul zilei. Beţi limonadă ori de câte ori vă este foame. Se consumă pe o perioadă de 10-14 zile. Programul de detoxifiere şi slăbire mai poate fi repetat după 4 săptămâni. 

Dimineaţa, pe stomacul gol, se recomandă şi o ‘’apă sărată’’: 2 linguriţe de sare de mare neiodată amestecate într-un sfert de litru de apă.

Seara, se consumă un ceai laxativ – necesar din cauza lipsei de fibre din dietă, fapt care poate duce la constipaţie. 

- Nu sunt permise alimente solide! 

- În prima zi după post, imediat după sfârşitul programului, introduceţi încet în dietă suc de portocale.  În a doua zi introduceţi supe şi fierturi vegetale.  În ziua a treia ţineţi o dietă de fructe şi legume  crude. 

- Beţi multă apă. 

- Reveniţi încet la o dietă normală, nu mâncaţi prea mult sau prea repede. 

- Evitaţi carnea, peştele, laptele şi ouăle. 

Precauţii, contraindicaţii 

Dieta cu limonadă este foarte strictă şi interzice consumul oricărui aliment solid – de aceea este bine să recurgeţi la ea doar dacă sunteți intr-o stare perfectă de sănătate sau sub supravegherea medicului. 

Acest program de detoxifiere este contraindicat persoanelor care au suferit transplant de organe, precum şi celor care iau medicamente imunosupresive.loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts