9 martie 2017

Cel mai bun leac pentru CANCER și ORICE INFECŢIE din organism. Îl ai la îndemână!

Urmatoarea reteta este extrem, extrem de simpla, si tot atat deeficienta daca este consumata in mod frecvent. Este ieftina si are in compozitie ingrediente pe care cu siguranta le ai mereu inbucatarie.


Ce trebuie sa faci este foarte simplu! Intr-o cana de ceai, puneti 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar, peste care adaugati o lingurita si jumatate de miere de albine. Amestecati continutul pana obtineti un compus omogen laptos, dupa care adaugati 75 ml apa minerala, continuand sa amestecati bine, bine.

Atunci cand bicarbonatul intra in contact fie cu o substanta acida, fie cu una alcalina, efectul lui natural este acela de a neutraliza Ph-ul.

Stoarceti o lamaie de marime medie si adaugati, in cantitati mici, sucul ei peste ames¬tecul pe care l-ati obtinut anterior, continuand sa amestecati. Aveti grija ca sucul de lamaie sa fie adaugat cate putin, dupa fiecare reactie de spumare si linistire. Cla¬titi storcatorul cu 50-75 ml apa minerala si adaugati-o in cana.

Este recomandat sa consumati acest amestec de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu inghitituri mici, si amestecandu-l cu saliva din gura inainte sa inghititi. In cazul cancerului, folositi 3 doze pe zi, timp de 30 zile, cu pauza de 5 zile, dupa fiecare 10 zile.

Sursa: sanatate.bzi.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts