31 martie 2017

FABULOS! Arată ca la 30, dar are 70 de ani! Această femeie a utilizat rețeta ce îi întinerește pielea și îi îngroașă firul de păr și pe deasupra îmbunătățeste vederea!

Multe femei cred ca secretul tineretii depinde de utilizarea unor metode cosmetice care costa o avere. Acest lucru este complet adevarat, deoarece exista alternative pe care le puteti utiliza fara a trece prin aceste proceduri. Ati vazut, probabil, femeile care arata cu 25 de ani mai tinere decat varsta reala, nu-i asa?Mai joi avem un exemplu al unei doamne de 70 de ani care arata ca la 30. A vrut sa isi pastreze identitatea confidentiala, dar ne-a dezvaluit insa secretul tineretii.

Aceasta femeie sustine ca a consumat un elixir al tineretii, facandu-i firul de par mai gros si mai stralucitor, pielea mai neteda si mai fina, vederea mult mai clara, si pe langa toate astea, sa arate si mai tanara decat majoritatea de 70 de ani. In plus, parul alb a incetat sa creasca. Suna uimitor, nu-i asa?


Reteta elixirului


Ingrediente


2 lamai

100 ml ulei seminte de in

500 g miere

1 catel de usturoi

Mod de preparare


Curatati catelul de usturoi si radeti coaja de la o lamaie. Puneti catelul de usturoi, lamaia rasa si lamaia nerasa intr-un blender. Amestecati bine si adaugati mierea. Amestecati din nou si adaugati uleiul de in. In final, amestecati totul foarte bine. Puneti amestecul intr-un borcan si pastrati-l la frigider.


Consum:


Luati cate o lingurita din elixir de trei ori pe zi, inainte de masa.

Valoarea alimentară a mierii constă în primul rând în bogăția ei în zaharuri (70-80%), din acest punct de vedere, fiind un aliment energetic prin excelență. Majoritatea zaharurilor din miere sunt zaharuri simple, (glucoză și fructoză), care nu mai necesită o prelucrare specială prin digestie, fiind direct asimilate și arse complet, până la stadiul de bioxid de carbon și apă, eliberând energie în toate etapele de descompunere prin care trec. Un gram de zaharuri din miere eliberează ca și zahărul de sfeclă: 4,1 calorii, dar (spre deosebire de zahăr), această energie este pusă în totalitate la dispoziția organismului, astfel că mierea este un aliment ușor asimilat și digerabil. Deosebirea esențială a mierii de albine de zahărul comercial constă în conținutul său ridicat în unele substanțe nezaharoase (microelemente, enzime, acizi organici și vitamine), care își exercită efectul pozitiv atât prin acțiunea de reglare a unor funcții importante ale organismului, dar și contribuind la conferirea calităților gustative specifice („gust de miere”). Atât aspectul, culoarea, consistența și gustul fac din miere un aliment mult apreciat, dar mai ales aroma sa specifică, datorită conținutului în uleiuri eterice (volatile), parfumul mierii fiind identic cu parfumul florilor din care provine..

Valoarea terapeutică a mierii


Mierea de albine nu are doar calități nutritive ci, în urma studiilor, s-a demonstrat că are și o acțiune terapeutică eficientă, ce se exercită atât asupra afecțiunilor digestive, cât și în afecțiunile hepatobiliare, cardiovasculare, respiratorii, afecțiuni ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, în bolile de nutriție și cele infecțioase, în afecțiunile sanguine și în cele cutanate.

Cu toate calitățile sale prețioase, mierea are și contraindicații pentru pacienții care suferă de obezitate, diabet zaharat, tulburări glicoregulatorii, insuficiență pancreatică exocrină și pentru pacienții gastrectomizați, cât și în anumite tulburări alergice.

Indicațiile apiterapice vor fi făcute numai de către medicul specialist, ca la orice medicament, iar tratamentele vor fi aplicate sub directa sa supraveghere, avându-se în vedere acțiunile farmaco-fiziologice generale și specifice ale produsului apiterapic, starea pacientului și evoluția bolii.


loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts