16 februarie 2017

Știai că îți poți trata TIROIDA cu acest ulei? Are și multe alte beneficii! VEZI AICI!

S-a dovedit că uleiul de nucă de cocos stimulează metabolismul, îmbunătăţeşte funcţiile glandei tiroide şi creşte nivelul de energie al organismului, ceea ce ajută corpul să scape de grăsimea nedorită şi să mărească masa musculară.


Te ajută să slăbeşti

 Favorizează digestia şi împiedică depunerile de grăsime. În 13 grame de ulei de cocos găsim 119 calorii, o valoare identică cu cea regăsită şi în uleiul de măsline.

Ideal pentru podoaba capilară

 Uleiul de cocos este unul dintre cele mai hrănitoare produse pentru păr. El asigură o gamă variată de proteine esenţiale necesare hrănirii podoabei capilare şi, de aceea, e folosit în foarte multe produse pentru îngrijirea părului. După ce v-aţi spălat pe cap, turnaţi în palme ulei de cocos, frecaţi scalpul până simţiţi că se încălzeşte uşor şi apoi aplicaţi şi pe păr. Acoperiţi-vă cu un prosop înmuiat în apă fierbinte şi stors bine şi staţi aşa 15 minute, apoi clătiţi.

Vindecă rănile

 Atunci când este aplicat pe tăieturi sau pe zgârieturi, uleiul de cocos formează un strat fin, care protejează rana de praful, de bacteriile şi de virusurile din exterior. Totodată, grăbeşte vindecarea, accelerând procesul de refacere a ţesuturilor afectate. Pe deasupra, miroase mult mai bine decât orice cremă sau unguent aţi cumpăra de la farmacie.

Alungă stresul

 Aţi avut o zi grea la serviciu? Calmaţi oboseala psihică aplicând ulei de cocos în zona frunţii şi a cefei, masând cu mişcări circulare. Aroma naturală a cocosului, benefică în scăderea nivelului de stres.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts