15 februarie 2017

Reţetă străveche TIBETANĂ împotriva CANCERULUI mai puternic decât citostaticele

Terapia tibetană este o alternativă complet naturală. Ea se bazează pe combinaţia mierii, cu extract de lămâie şi cu bicarbonat de sodiu pur. Această combinație normalizează Ph-ul organismului. În plus, s-a dovedit de câteva mii de ori mai puternic decât citostaticele clasice, scrie topremediinaturiste.ro.Un studiu efectuat de cercetătorii de la John Hopkins din Statele Unite a confirmat faptul că amestecul poate distruge celulele maligne în câteva tipuri de cancer, fără a le afecta pe cele sănătoase.

Totodată, poate împiedica celula canceroasă să se multiplice, fiind benefic şi ca metodă de prevenţie. În plus, preparatul tibetan este unul dintre cele mai efciente antioxidante, previne apariţia diabetului, detoxifiază organismul şi menţine greutatea în limite ideale.

Preparare şi administrare


La 100 de grame de miere ecologică se adaugă sucul a doua lămâi, doi căţei de usturoi curăţat şi tăiat în bucăţi foarte fine şi 15 grame de bicarbonat de sodiu.

Se amestecă foarte bine, într-un vas de sticlă curat şi se lasă la macerat, acoperit, într-un loc cald, vreme de zece zile, după care se poate consuma câte o linguriţă, zilnic, pe stomacul gol, în cure de patru luni pe an (de preferinţă în prima lună a fiecărui anotimp).

Alte beneficii ale elixirului tibetan


Previne diabetul: se ia o linguriţă, pe stomacul gol, 4 luni pe an, în prima lună a fiecărui anotimp.

Combate paraziții intestinali: se ia o linguriţă de amestec, dimineaţa, pe stomacul gol, timp de 10 zile.

Ajută la menţinerea greutăţii optime – se ia câte o linguriţă de amestec, dimineaţa, pe stomacul gol, 7 zile pe lună, însă maximum 6 luni pe an.

Pentru o stare de sănătate optimă – se iau câte 3 lingurițe, ȋn fiecare zi, timp de o lună.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts