3 februarie 2017

Mâncăm toxine în fiecare zi! Iată cum facem distincție între roșiile modificate genetic și cele naturale

În ciuda nemulțumirii tot mai mari în rândul consumatorilor, numeroase companii continuă să producă și să comercializeze produsuri cu OMG-uri. Unele țări, în cercetarea de a se proteja de culturile modificate genetic, au introdus o etichetare specială a produselor sau au început să le vândă la prețuri de nimic.
Apare întrebarea: atunci de ce au fost create aceste produse? De fapt, cultivarea unor astfel de produse a fost planificată inițial pentru a salva populația înfometată din țările sărace din Africa. Dar, aceste țări în urmă cu câțiva ani, au interzis importul de produse modificate genetic, considerând că în cazul dat înfometarea este mai puțin riscantă pentru sănătate.

Cum alegem roșiile?


Din păcate, identificarea conținutului de OMG în produse este posibilă numai în condiții de laborator. Cu toate acestea, fiecare cumpărător trebuie să știe că mai mult de 40% din produsele comerciale sunt modificate genetic.

Totuși, este destul de simplu să facem distincția între alimentele modificate genetic și cele naturale: ele își păstrează prospețimea timp îndelungat, insectele nu se apropie de ele și aceste produse au adesea o formă ideală.

Dacă vedeți roșii mari, arătoase, având o formă rotundă, trebuie să le ocoliți. Cel mai bun indicator al naturaleții fructelor și legumelor constă în mica lor „stricăciune”. De asemenea, fructele și legumele modificate genetic nu își pierd forma și nu lasă suc atunci când sunt tăiate.

Din nefericire, singurul produs pe care geneticienii nu au învățat încă să-l modifice este hrișca, așa că nu ezitați să o cumpărați!

Noi vă dorim să alegeți doar produse naturale! Nu uitați să împărtășiți aceste informații utile cu prietenii și familia.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts