23 februarie 2017

Ivan Neumivakin vindecă fără medicamente! Iată ce recomandă celebrul profesor pacienților săi

Profesorul Ivan Neumivakin a devenit celebru datorită faptului că a distrus stereotipurile despre medicamente, boli grele și despre ceea ce noi consideram până acum a fi un mod sănătos de viață.Iată ce recomandă celebrul profesor pacienților săi:


Ceaiul, cafeaua și băuturile carbogazoase fac ca în corpul nostru că se adune multe săruri. Pentru a evita acest lucru este nevoie să bem apă simplă, cel puțin 2 litri pe zi.

Apa este un electrolit care garantează că mitocondriile vor funcționa corect. Dacă organismul duce lipsă de apă – în scurt timp ne vom îmbolnăvi de felurile boli.

Este foarte bine să trăim cu un continuu sentiment de foame și să bem multă apă. Astfel putem vindeca multe boli, inclusiv cele mai grele. Cancerul și SIDA sunt stări bolnăvicioase ale organismului cauzate de modul de viață incorect și de deshidratarea organismului.

Trebuie să bem 200-400 ml de apă cu 15 minute înainte de fiecare masă. Consumul altor lichide trebuie evitata în timp ce luăm masa. În schimb, consumul de apă, cafea sau ceai exact după mâncare este foarte nociv și categoric interzis.

Întotdeauna bea apă pe stomacul gol! Dacă nu respecți această regulă, vei plăti cu propria sănătate.

Nu mânca atunci când vrei! Mesele trebuie luate la o oră exactă, pentru că organismul nostru nu funcționează haotic ci are și el un regim al său de funcționare.

Este important să nu bem apă fiartă, ci apă ”odihnită”. Pentru asta trebuie să punem apa într-un vas și să o lăsăm să se ”odihnească” peste noapte, iar dimineața să o încălzim puternic (nu să fierbem) această apă. Anume această apă are proprietăți terapeutice.

După ora 19:00 organismul nostru își încetinește o parte din funcții, de aceea nu trebuie să-l solicităm cu mesele. După ora 19:00 nu mâncăm absolut nimic!

”Cine face rău, își face sie rău”. Pentru a fi sănătoși nu trebuie să mizăm doar pe partea materială a sănătății, dar și pe cea spirituală. Un suflet rău la fel ca și mâncarea nocivă, poate provoca apariția multor boli.

Nu uita să distribui prietenilor tăi acest articol util!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts