25 februarie 2017

INCREDIBIL! Iată ce se întâmplă dacă arzi o frunză de DAFIN și o lași într-o încăpere! Sigur vei repeta acest TRUC

Un truc simplu și ieftin îți va parfuma camera fără să îți pui în pericol sănătatea. Este vorba despre foaia de dafin, care dacă e arsă emană un parfum plăcut și relaxant. Dacă nu îți plac deodorantele de cameră, foile de dafin reprezintă o soluție potrivită.


O femeie a pus o foaie de dafin uscata intr-o scrumiera si i-a dat foc. Cand s-a intors in camera a avut o surpriză plăcută.

Tensiune, nervozitate, stres, toate acestea dispar cu ajutorul unei plante, respectiv dafinul. Doar o foaie din aceasta planta si stresul va disparea.

Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti o frunza de dafin uscata, o puneti in scrumiera, îi daţi foc si lăsaţi-o să ardă. Zece minute mai tarziu, camera va fi plina de fum parfumat.

Frunzele de dafin prin ardere, elimină substanţe care ajută la relaxarea omului.

Pe lângă faptul că încăperea va fi plină de fum parfumat, stresul va dispărea și vă va ajuta să vă relaxați, grație substanțelor specifice pe care le conține frunza de dafin.

Sursa: http://cyd.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts