8 februarie 2017

Iata remediul care iti curata plamanii de tutun! E simplu de preparat si are efecte extraordinare

Specialiştii au găsit un remediu natural pentru ca fumătorii să evite problemele de sănătate. E simplu de preparat si are efecte extraordinare pentru cei care totusi isi doresc sa aiba grija de sanatatea lor, in ciuda faptului ca fumeaza.
Specialiştii recomandă acest remediu natural în special fumătorilor care se confruntă frecvent cu bronşite şi accese de tuse. Siropul are rolul de a curăţa plămânii si de a-i scăpa pe cei care fumează de problemele de sănătate, scrie jurnalul.ro.

Ingrediente


-1 bucată mică de rădăcină de ghimbir

-2 lingurițe de turmeric

-400 g usturoi (curățat și tăiat în patru)

-400 g zahăr brun

Preparare:


Încalziți apa și amestecați zahărul până începe să clocotească. Apoi, adăugați usturoiul, ghimbirul răzuit și turmericul și așteptați până când amestecul atinge punctul de fierbere. Micșorați flacără și apoi lăsați să se răcească la temperatura camerei. Depozitați amestecul în frigider.

Utilizare:


Consumați două linguri din acest amestec în fiecare dimineață pe stomacul gol și două linguri în fiecare seară, la două ore după ultima masă.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts