8 februarie 2017

HERNIA DE DISC vindecată fără operație! Iata cum poti sa o tatezi in mod natural

Hernia de disc este o tulburare a coloanei vertebrale care apare intre 30 si 50 de ani. Intre vertebrele coloanei sunt niste discuri care sunt un fel de memorii tampon pentru coloana. Acestea sunt elastice si functioneaza fara probleme. Dar odata cu varsta acestea isi pierd din elasticitate.

La mai mult de 30% din persoane apar probleme dupa varsta de 30 de ani. Asa apare hernia de disc. Vertebrele nu mai functioneaza normal din cauza discurilor. Discurile imping vasele si nervii. Cel mai adesea hernia de disc apare in partea lombara-90% din cazuri, 9% din cazuri la gat(cervical) si 1% in alte parti ale corpului.


Care sunt simptomele herniei de disc?


  •  Durere la genunchi
  •  Furnicaturi in picioare
  •  Durere in spate jos
  •  Pierzi controlul picioarelor
  •  Disfunctii sexuale
  • Incontinenta
  • Picioare reci
In cazul contactului cu maduva spinarii apar si problemele cu intregul organism. Inafara ereditatii, hernia de disc poate fi cauzata de munca grea si insuficienta odihna a coloanei. Deasemenea factori de risc sunt anii, pierderea elasticitatii discurilor, si pozitia incorecta a coloanei vertebrale.


Tratamentul herniei de disc:


Daca simptomele sunt puternice hernia de disc trebuie operata. Dar nu e usor sa mergi la cutit asa ca mai intai incearca niste tratamente naturale. Ia un cartof mediu si taie-l in cercuri, acopera punctele dureroase cu el. Deasemenea, poti praji niste catei de usturoi si pui compozitia pe locurile dureroase timp de 3 ore. Deasemenea, consuma calciu si magneziu, vitaminele B complex, care ajuta la regenerarea nervilor.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts