3 februarie 2017

Curăța FICATUL în doar 2 zile! Trebuie să încerci neaparat această rețetă!

Ficatul este cel mai mare organ solid din corp, situat in partea superioara a abdomenului, pe partea dreapta. Ficatul are o multitudine de functii importante si complexe, inclusiv in fabricarea de proteine, in procesul de sintetizare si stocare a grasimilor. Aceste functii includ si acizii grasi si colesterolul. 
De asemenea, ficatul metabolizeaza si stocheaza carbohidrati si elimina, prin metabolizare, produsele biochimice daunatoare produse de organism.

Exista o multime de diferite boli care pot afecta ficatul, cum ar fi hepatita A, B si C, ciroza hepatica. 

Exista, de asemenea, tot felul de medicamente si pastile care distrug ficatul. Ficatul gras este cea mai frecventa tulburare intalnita la nivelul ficatului.

 In acest articol va vom prezenta cel mai bun si cel mai eficient mod de a face o detoxifiere completa a ficatului in doar 2 zile, prin consumul de apa cu stafide dimineata.

Indicatii:


In primul rand, aveti nevoie sa cumparati stafide negre bune si sa le puneti intr-un vas pe care il umpleti cu apa. Cantitatea de apa ar trebui sa fie de 3 ori mai mare decat cantitatea de stafide. 

Scoateti stafidele dupa ce acestea s-au curatat. Apoi trebuie sa fierbeti stafidele timp de 2 minute in aceeasi cantitate de apa si sa le lasati in apa respectiva timp de 24 de ore dupa aceea.

Puteti sa beti aceasta potiune de curatare facuta in casa dimineata, pe stomacul gol. Puteti sa beti apa aceasta rece, calda sau fierbinte, cum va place dumneavoastra. Dupa 2 zile, veti observa primele efecte ale acestei bauturi facute in casa. Este recomandat sa beti aceasta apa cel putin o saptamana.

Este foarte important sa evitati sa consumati alimente procesate si sa evitati sa beti bauturi alcoolice in timpul acestei curatari, astfel incat aceasta cura sa poata avea efectul dorit.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts