8 februarie 2017

Compresele cu MIERE eliberează plămânii de MUCUS și VINDECĂ TUSEA PUTERNICĂ într-o singură noapte!

Acest remediu natural extraordinar este eficient mai ales în tratarea răcelilor sau a afecţiunilor de natură respiratorie. El poate elimina tusea severă, precum şi excesul de mucus. Compresele cu miere te pot ajută să scapi de tusea neplăcută într-o singură noapte! Ele pot fi folosite atât în cazul copiilor, cât şi la adulţi.Compresă cu miere – Reţeta!


– 1 linguriţă de ulei de măsline

– 1 lingură de miere

– 1 lingură de făină

– 2 comprese sterile

– 1 bandaj

Instrucţiuni:Aşază într-un castron uleiul de măsline, mierea şi făină. Amestecă bine până când obţii un amestec omogen. Dacă amestecul este prea subţire, poţi să mai adaugi puţină făină până când amestecul devine mai consistent.

Întinde amestecul pe o compresă sterilă, acoper-o cu cealalalta compresă. Lipeşte–ţi aceastăcompresă pe piept şi fixeaz-o cu ajutorul unui bandaj.

Totul se face înainte de culcare. Aşadar, după ce ţi–ai fixat compresă pe piept, las-o să acţioneze pe timpul nopţii.

Pentru a spori efectul, poţi adaugă în amestec şi puţin ghimbir praf. Deasemena se recomandăsă pui o protecţie pe cearşafuri, întrucât vei transpiră mult în timpul nopţii, iar cearşafurile se pot udă.

Aceste comprese pot fi extrem de eficiente, ţinând cont de faptul că au proprietăţi antiinflamatorii şi efect de încălzire imediată a corpului. Vei observă rezultatele imediat. Te vor ajută să tratezi boală fără să aibă un efect secundar.

Repetă tratamentul câteva zile la rând.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts