20 februarie 2017

Ceai cu cocaina, vandut de ani de zile fara ca nimeni sa stie

Un ceai ce continea cocaina a fost vandut ani de zile intr-un magazin din Italia.Descoperirea a fost facuta dupa ce un sofer de autobuz din Genova, in varsta de 38 de ani, a facut analize de rutina si rezultatele au iesit pozitive pentru substanta.

Soferul, identificat drept Roberto, a contestat analizele si a spus ca singura explicatie ar fi ca a baut cu o zi inainte de a-i fi luat sange o cana de ceai "delisse alla coca", informeaza The Independent.

Doctorul i-a cerut sa aduca ceaiul dupa ce soferul i-a povestit ca de indata ce l-a baut s-a simtit mult mai energic si alert la volan.

Dupa ce a baut o cana, doctorul si-a facut analizele si rezultatul a fost identic cu al lui Roberto.

Autoritatile au fost informate si au inceput o ancheta la magazinul care vindea produsul. Politistii au descoperit ca proprietarul magazinului avea toate documentele in ordine si cumpara de ani buni ceaiul de la un angrosist peruvian cu sediul la Milano.

Politia a confiscat ceaiul si testele au relevat ca acesta contine cantitati mici de cocaina. In Peru, ceaiul pe baza de cocaina este consumat de mii de ani.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts