1 februarie 2017

Calcaie crapate si uscate? Iata solutia minune care te scapa si pe care o poti face si tu acasa!

Călcâiele crăpate sunt o problemă comună, care poate varia de la o chestiune pur cosmetică până la o condiţie dureroasă.Călcâiele crăpate pot fi rezultatul neîngrijirii picioarelor, al dietelor nesănătoase, îmbătrânirii, aerului uscat, încălţămintei necorespunzătoare.

Mai mult decât atât, această problemă poate fi, de asemenea, cauzată de alte condiţii de sănătate cum ar fi diabetul, eczemele, psoriazisul şi bolile tiroidiene, scrie bzi.ro.

Tratament pentru călcâie crăpate


Zdrobiţi 10 aspirine sau tot atâtea pastile de paracetamol şi amestecaţi praful obţinut cu 250 ml de alcool de 70 grade. Puneţi soluţia într-o sticlă şi uitaţi de ea timp de două zile. Apoi, în fiecare seară, agitaţi flacoul şi turnaţi din soluţie pe un tampon de bumbac sau tifon. Aplicaţi pe zona cu probleme, înveliţi călcâiul într-o folie de plastic şi trageţi o şosetă peste.

Lăsaţi să acţioneze peste noapte, iar dimineaţa următoare, clătiţi cu apă şi uscaţi-vă cu un prosop uscat.

După această procedură, aplicaţi crema grasă, dar nu înainte de a exfolia călcâiele. După 10-15 tratamente, pielea crăpată şi bătăturile dureroase vor dispărea complet.

Puteţi folosi, de asemenea, acelaşi remediu pentru tratarea venelor varicoase dureroase.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts