16 februarie 2017

Cacao cu apă caldă,rețeta-minune pentru cele mai periculoase boli

De ce e bine să bei apă cu cacao? Din mai multe motive. Să începem cu proprietățile pe care le are cacaoa: este o sursă bogată de antioxidanți. Conține anti-oxidanți polifenoli, care au proprietatea de a apăra organismuld de viruși și infecții.
Ciocolata neagră, cum mai este denumită această rețetă, are efecte considerabile asupra stării noastre de sănătate. Cacaoa conține celebrele flavonoide, care se regăsesc în mai multe plante, elemente ce luptă împotriva radicalilor liberi. Cacaoa conține flavonoide precum epicatechina, catechine şi procyanidins, cele mai combative împotriva infecțiilor sau chiar a amenințării cancerului.

Cacaoa poate fi consumată pentru a combate două probleme cu care astăzi se confruntă omenirea, cele mai frecvente cauze ale mortalității: depresia și bolile de inimă.


Rețeta minune cu cacao:


Ingrediente necesare:

– 2 linguri și jumătate de cacao (fără îndulcitori. Evitați să folosiți cacao cu zahăr, deoarece zahărul creează probleme inimii)
– o cană de apă caldă sau fierbinte

Puneți puțină apă în cacao și amestecați până se omogenizează, încetul cu încetul. Această licoare veche de mii de ani o puteți consuma în fiecare dimineață, înlocuind cafeaua. La contactul cu apa, cacaoa își eliberează imediat cei peste 700 de compuși antioxidanți, fiind un medicament-bombă pentru sănătate. 

Este recomandat diabeticilor, persoanelor care au probleme cu nervii (în loc de antidepresive) și poate fi consumat acest medicament natural și pentru prevenirea bolilor de inimă, întrucât scade colesterolul din sânge, care afectează în timp arterele.

Acest articol este scris cu rol informativ. Dacă întâmpinați probleme de sănătate, puteți folosi licoarea de mai sus, însă aceasta nu trebuie să înlocuiască un consult medical amănunțit și un tratament personalizat realizat de medic.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts