20 februarie 2017

Au revolutionat intreaga lume. Cum arata fructele care ucid cancerul in doar 1 minut!

Aceste fructe actioneaza ca o bomba si da speranta milioanelor de oameni. Oamenii de stiinta au descoperit un agent foarte eficient impotriva cancerului. Si asta din intamplare! Intre timp, noul medicament minune a fost, de asemenea, testat cu succes pe pacientii care sufera de cancer.


Aceste fructe sunt in prezent pe prima pagina a publicatiilor stiintifice. Ele cresc doar in nordul Australiei si numele lor este „fontainea picrosperma”. O echipa de cercetare a observat intamplator ca animalele care mananca aceste fructe, scuipa semintele imediat. Acest lucru a trezit curiozitatea lor si decis sa le exploreze.

Oamenii de stiinta au descoperit repede ca aceste fructe de padure au multe abilitati si efecte speciale. Mai ales in contextul cercetarii cancerului au vazut o multime de rezultate surprinzatoare.

Cu toate acestea, cei mai multi dintre oamenii de stiinta sunt surprinsi cat de repede ucide tumorile aceste fructe. Modificari vizibile apar chiar si dupa cinci minute. De obicei, in tratamentul unei tumori a fost observat un adevarat succes dupa cateva saptamani, iar acum noul medicament este testat pe oameni.

In acest moment, medicamentul a fost testat numai la pacientii cu melanom. Mai mult decat atat, cultivarea plantelor si producerea preparatului trebuie sa fie optimizate si imbunatatite.

In cele din urma, se pare ca a fost gasita o cale de atac eficienta pentru cancer. Desi cancerul este foarte divers si, desigur, aceste fructe nu pot ajuta in toate cazurile, milioane de oameni au sansa de a se recupera si de a duce o viata normala.

Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts