9 februarie 2017

Aplic și mă uimesc. 5 cele mai bune uleiuri naturale care te scapă de riduri!

Uleiurile naturale erau cândva unica sursă de frumusețe și tinerețe. Ele erau aplicate pe piele, păr și unghii pentru a le prelungi tinerețea și frumusețea. Mai târziu, produsele cosmetice au luat locul uleiurilor care au fost uitate pe nedrept. Ele te ajută să scapi de ridurile fine, oferă pielii strălucire și un aspect sănătos.Cu ajutorul uleiurilor poți chiar îndepărta machiajul! Oferiți pielii dumneavoastră un tratament spa natural!

Top 5 cele mai bune uleiuri împotriva ridurilor


Fiecare femeie, mai devreme sau mai târziu se confruntă cu problemele legate de vârstă. Primele riduri pot apărea destul de devreme. Cauzele pot fi expresiile faciale expresive, sau, oricât de ciudat ar suna – caracterul vesel al persoanei. Cu cât mai devreme începeți lupta împotriva ridurilor apărute pe față, cu atât mai mari șanse aveți să păstrați tenul proaspăt și neted.

Ulei de ricin
Unul dintre cele mai accesibile și eficiente uleiuri este cel de ricin. Acest ulei cu proprietăți excelente poate fi cumpărat la orice farmacie. El conține 90% acid ricinoleic, care luptă cu ridurile de expresie și hrănește pielea uscată. Efectul aplicării regulate se observă deja peste o lună.


Mod de aplicare: În acest ulei se pot adăuga și alte uleiuri sau poate fi aplicat în formă pură. Încălziți amestecul, aplicați-l pe față și masați delicat cu vârful degetelor. Faceți acest tratement zilnic timp de o lună.

Ulei de jojobaAcest ulei se descurcă chiar și cu riduri formate și este potrivit în special pentru pielea matură sau foarte uscată. Datorită conținutului ridicat de antioxidant natural, vitamina E, uleiul de jojoba protejează celulele pielii de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, iar aminoacizii sunt responsabili pentru elasticitatea pielii. Uleiul este absorbit instantaneu, creându-se în același timp o peliculă invizibilă ce respiră.


Mod de aplicare: Puteți aplica uleiul ca mască sau în calitate de cremă hrănitoare, amestecată într-un raport de 1: 4.

Ulei (unt) de cacao


Untul de cacao conține acizi grași, taninuri și vitamine. Toate aceste substanțe sunt responsabile pentru reînnoirea celulară, oferă protecție împotriva efectelor nocive ale mediului înconjurător, previn uscarea pielii și formarea ridurilor.

Mod de utilizare: untul de cacao poate înlocui crema hidratantă, pentru aceasta trebuie să aplicați pe față o bucată mică iar când va începe să se topească, ștergeți tenul cu ea. Este un remediu ideal înainte de culcare.

Ulei din semințe de struguriSemințele de struguri conțin toate proprietățile benefice ale acestui fruct. Cu proprietățile sale antioxidante puternice, uleiul hrănește excelent pielea, oferă un efect de lifting, curăță porii, previne formarea ridurilor. Trăsătura principală a uleiului de struguri constă în faptul că el este potrivit chiar și pentru tenul gras.

Mod de aplicare: Dacă aveți un ten uscat sau foarte uscat adăugați în mască și alte uleiuri grase: ulei de jojoba, ulei de nucă de cocos, unt de shea, iar dacă aveți tenul normal sau gras folosiți uleiul din semințe de struguri nediluat.


Ulei de cocosUleiul de cocos hrănește pielea, oferă protecție împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete și îmbunătățește procesele metabolice. Atunci când este aplicat pe față, se formează o peliculă invizibilă care oferă un nivel optim de umiditate, prevenind astfel deshidratarea acesteia și formarea ridurilor.

Mod de aplicare: Pentru îngrijirea tenului folosiți doar ulei rafinat, pe care trebuie să-l topiți și să-l aplicați pe față înainte de a merge la culcare. Avantajul uleiului de cocos constă în faptul că este foarte ușor și este potrivit chiar și pentru zona pleoapelor.


Doar prin îngrijirea zilnică corectă puteți opri îmbătrânirea și face ridurile aproape invizibile pentru o perioadă lungă de timp. Măștile pe bază de uleiuri sunt doar o parte din remediile accesibile în lupta pentru menținerea tinereții.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts