17 februarie 2017

Acest ALIMENT i-a asigurat longevitatea si o sanatate de fier femeii care a implinit 101 ani

Eunice Modlin are 101 ani si se poate lauda ca a descoperit alimentul care ii asigura longevitatea, dar nu face abuz de acesta. Totodata, centenara recunoaste ca stilul de viata si echilibrul interior sunt ingredientele care i-au asigurat o viata lunga.
O centenara din Indiana are o formula dulce care ii asigura longevitatea: o doza zilnica de ciocolata neagra. Eunice Modlin a implinit pe data de 16 ianuarie 101 ani, celebrand noua etapa a vietii printr-o petrecere in familie. Femeia, care locuieste in Boonville, Indiana, impreuna cu fiul ei, nu a fost disponibila pentru sustinerea unui interviu, asa ca nepoata acesteia a acceptat sa impartaseasca o parte din secretele longevitatii sale.

 „In fiecare zi mananca ciocolata neagra. Totusi, intotdeauna se limiteaza la doua bucati pentru a nu creste in greutate“, a spus Tammy Modlin Gentry. Nepoata acesteia este de parere ca si consumul de legume crude din propria gradina si lipsa fumatului si a consumului de alcool i-au permis femeii sa aiba o viata lunga. Eunice isi petrece timpul intr-un echilibru maxim, mergand des la intalnirile bisericesti si rugandu-se pentru pacea interioara. 

Analizele medicale ale femeii arata ca sanatatea acesteia este in continuare foarte buna. Longevitatea pare sa fie insa o regula in familia centenarei. Anul trecut, la petrecerea aniversara a femeii, rudele acesteia i-au adus si fratele in varsta de 99 de ani din Texas, pentru a-i fi alaturi.

„Nu ti se ofera intotdeauna ce vrei, dar primesti exat ce ai nevoie“, este motto-ul de viata al lui Eunice Modlin. In tinerete, Modlin era cunoscuta pentru abilitatile sale la tir cu arcul. Sotul ei a practicat acest sport, cei doi calatorind prin toata tara pentru a concura. Mai mult, la un moment dat, Modlin a intrat in „Cartea Recordurilor“ pentru cea mai lunga aruncatura. Desi sotul centenarei, singura ei iubire, a murit in 1991, femeia inca merge la mormantul acestuia.


Sursa: adevarul.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts