9 februarie 2017

Scapa de CALCULII BILIARI in doar 2 zile cu aceasta reteta simpla

Curățarea canalelor hepato-biliare este procedura cea mai puternică pentru îmbunătățirea sănătății organismului. Pentru rezultate optime, detoxifierea bilei și ficatului ar trebui să fie făcută după o deparazitare, iar după aceasta, să se facă o detoxifiere a rinichilor. Deși pot să apară simptome de disconfort pe durata detoxifierii, tratamentul sugerat mai jos este foarte eficient, confirmat de mulți utilizatori.

Calculii biliari – cauzele formării


La foarte multe persoane, inclusiv la copii, tubul biliar este înecat la propriu cu pietre. Unii ajung să experimenteze alergii sau urticarie, în timp ce alții nu au nici un simptom.

Mai mult, calculii biliari nici nu apar întotdeauna în urma scanărilor. Aceasta deoarece, în multe cazuri, pietrele nu se află în vezica biliară, sau sunt prea mici sau prea puțin calcifiate pentru a avea vizibilitate la razele X.

Există foarte multe tipuri de calculi biliari, însă majoritatea au cristale de colesterol în ele. Aceste pietre pot fi de culori diferite: negru, roșu, alb, verde sau cafeniu. Cele verzi au această culoare din cauză că sunt acoperite cu bilă.

Așa cum au văzut oamenii de știință, în mijlocul fiecărei pietre se află un mănunchi de bacterii, care sugerează faptul că pietrele s-au format din cauza unui parazit mort.

Consecințe asupra sănătății


Din cauza texturii lor poroase, calculii biliari pot colecta tot felul de bacterii, chisturi, viruși sau paraziți care trec prin ficat. În acest fel pot să se formeze “cuiburi” de infecție care vor aproviziona constant organismul cu bacterii proaspete.

Pe măsură ce pietrele cresc și se înmulțesc, producția de bilă scade și colesterolul crește. Important de reținut este că nici o infecție la stomac, cum este ulcerul sau balonarea intestinală nu poate fi vindecată complet fără eliminarea definitivă a acestor calculi biliari.

Rețetă de Detoxifiere a Vezicii Biliare și a Ficatului


Pe durata detoxifierii, persoana în cauză nu trebuie să adauge sau să modifice în nici un fel rețeta. Nu se iau medicamente, vitamine sau alte pastile. Se stă acasă, sau aproape de casă, pentru a oferi corpului odihna necesară.

> Ziua 1


Prima zi este o zi de post ceva mai aspră, în care se consumă doar mere sau suc de mere. Sucul de mere ajută enorm la înmuierea pietrelor. Neconsumând nici un aliment gras, corpul încurajează producția de bilă din ficat și creșterea presiunii acesteia.

Ora 2 noaptea. Postul începe la ora 2. Nu mai mânca nimic de la ora 2 noaptea, până la ora 6.

Ora 6 dimineața. Bea 350 ml de apă cu o lingură de sare Epsom (pentru adulți).

Ora 8 dimineața. Bea o altă cantitate de 350 ml de apă, cu o lingură de sare Epsom. Mai târziu se poate experimenta o stare de diaree. La această oră îți poți pregăti băutura pe care o vei consuma înainte de culcare, din 100 ml de ulei de măsline și 100 ml de suc de lămâie. Se folosește o sticlă care se poate agita.

Ora 9:45. Pregătește-te de culcare.

Ora 22. Agită preparatul cu ulei de măsline și sucul de lămâie și bea toată cantitatea cu un pai, stând în picioare, în 5 minute. Întinde-te imediat în pat, pe partea dreaptă, și culcă-te așa, cu genunchii strânși la piept. Încearcă să stai nemișcat cel puțin 20 de minute. În această poziției unii au simțit ca un tren de pietre de marmură călătorind de-a lungul căilor biliare.

> Ziua 2


Ora 7 dimineață. Bea 350 ml de apă cu o lingură de sare Epsom. Te poți aștepta la o nouă rundă de diaree.

Ora 9 dimineață. Bea din nou 350 ml de apă cu o lingură de sare Epsom, ultima doză.

Ora 11 dimineață. Acum e momentul să ieși din post, treptat. Poți începe să mănânci din nou, ceva ușor: fructe și legume crude pe tot parcursul zilei. Abia din ziua următoare poți mânca normal.
Dacă vrei să vezi sau să examinezi mai bine pietrele eliminate dimineața, asigură-te că ai la îndemână un recipient din plastic.


Cum funcționează


Apa sărată (cu sare Epsom) nu poate fi absorbită de organism, așa că va trece direct prin corp. Sarea curăță colonul și oferă pietrelor cale liberă pentru a ieși din corp. De asemenea, apa sărată va deschide valvele ductului biliar, astfel încât nu se va resimți nici o durere atunci când pietrele trec prin intestinul subțire. Uleiul de măsline, la rândul lui, conține grăsime, care declanșează eliberarea bilei și eliminarea pietrelor. Este foarte important ca amestecul de ulei de măsline și suc de lămâie să se agite bine înainte de a-l bea.

Posibile reacții adverse


Această procedură de eliminare a pietrelor poate cauza efecte adverse diferite, în funcție de sensibilitatea fiecărei persoane în parte. Aproape jumătate din cei care au încercat acest tratament au resimțit febră și vomă. Diareea se poate prelungi de asemenea 4 zile după tratament.

Beneficii importante ale eliminării calculilor biliari


Curățirea ficatului de calculi biliari îmbunătățește procesele digestive, care stă la baza întregii stări de sănătate a unei persoane. Alergiile care apar pe durata tratamentului vor începe să dispară pe măsură ce organismul se curăță. În mod aproape miraculos, prin detoxifierea vezicii biliare se poate scăpa inclusiv de durerile de spate, de brațe sau de umăr. Crește foarte mult nivelul de energie și de sănătate.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts